lørdag 29. mai 2010

Skjønn liten jente


I dag var jeg så heldig å få ta bilder av denne skjønne lille jenta på 4 mnd:) Første gang jeg tar bilder av en så liten baby og en jeg ikke kjenner. Men det gikk jo veldig greit når hun var så utrolig nydelig, og med utrolig mange uttrykk. Ikke så mange smilene, men når de først kom var de jo utrolig søte:) Også de utrolig flotte blå øynene! Kan nok hende det kommer flere bilder av denne lille jenta etterhvert, dette er bare et lite utvalg.


På torsdag var jeg på opplæring i ny jobb i Drammen, i morgen skal jeg tilbake. Veldig spennende å prøve seg et nytt sted:) Også med alle de fine tingene er det jo ingen sak å skulle selge det;) Riviera Maison, Lene Bjerre, Blanc D'Ivoire og THG er jo alt lekkert! Kanskje jeg får tatt noen bilder etterhvert. Hjemmeleksene var i hvertfall ingen sak, når det er så fine kataloger som disse under. Nå er det definitivt natta! God natt og god helg!

4 kommentarer:

Hem sa...

Så fina bilder:)
Vilka vackra djupblå ögon babyn har!!
Ha nu en trevlig helg!

kram Annaleena

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Er det en interiørbutikk du skal jobbe i? Jeg jobbet i en butikk hos House Of Oslo den tiden jeg studerte interiørdesign og stortrivdes med det. Det finnes ikke noe bedre enn å ha lidenskapen sin som jobb :)

Babybildene var også veldig fine. Jeg får en liten niese snart som jeg har lyst til å forevige med kameraet, men jeg er virkelig ikke god på å ta bilder av mennesker. Te-krus og puter går greit for de står tross alt dørgende stille til jeg har fått knipset bildene mine *lol*

Håper du får en flott søndag ❤

mi-rachel sa...

så fine barnebilder.
for noen alldeles skjønen barnebilder!

Ida Susanne sa...

Utolig vakker lita frøken du har fått lov til å knipse bilder av her..
For noen skjønne blå øyne..

Flink du er da:)

Spennend emed ny jobb og opplæring og hele den biten da, masse lykke til snupp:)

Ønsker deg en super god strat på uka.

Klem Ida Susanne