torsdag 13. mai 2010

Polaroid og Urban Eco Chic


Disse nydelige kortene fikk jeg i posten her om dagen av min kjære lillesøster som bor i England for tiden. En hel eske med nydelige og stilige polaroidkort:) Og et flott belte i tillegg:) Tusen takk kjære søster! Bildene skal defintivt ikke bli liggende i esken, de skal syns:)

I tillegg hentet jeg denne boka under på posten samme dag. Urban Eco Chic handler om å skape et mer miljøvennlig hjem uten å behøve å gå på kompromiss med stilen. Masse inspirerende bilder og håper teksten er like så. Skal formidle det videre hvis jeg kommer over gode tips e.l. Synes det er spennende å sette meg mer inn i miljøvennlig interiør, det kommer tross alt til å bli mer og mer viktig og er det i grunn allerede. Gleder meg til å lese:)


Nyt fridagen! Noen har kanskje til og med langhelg... Jeg skal på jobb i morgen, men ellers fri:D

7 kommentarer:

Ida Susanne sa...

ååå..Slike kort vil jeg også ha.
Slike skal iallefall bli med meg hjem fra Englang neste gang jeg skal dit.

...De var veldig dekorative og lekre.
HeLdIgE DeG

Skjønn bok også
Boktips tas imot med stor TaKk alltid:)

Takk for titten SøTe DeG

Solrosa sa...

Det blir supert å høre mer om den boken. Jeg tror vi er mange som hungrer etter tilgjengelige tips til mer miljøvennlig interiør, husbygging etc... :)

Ha en fin dag. Jeg sitter inne i fantastisk vær. Er ikke helt frisk og må jobbe litt også. Håper på en liten tur ut, da. Hadde vært godt, det!

Flittiglise sa...

Kjempefine kort. Og den boka så jo superinspirerende ut :) :)

Karo sa...

Det er noe eget med poalroidbilder... Skulle gjerne hatt et sånt kamera!!

mi-rachel sa...

så tøffe de kortene var!

Frøydis sa...

Så bra du likte kortene :) Syns de var så søte og håpa de falt i smak hos deg! (Visste egentlig at de gjorde det også, hehe). Koselig å lese bloggen din. Føler litt at jeg er hjemme hos dere også! Stor klem fra lillesøster

Dagny @ Scandinavian Chic sa...

Veldig veldig chic!! Digger de kortene!

klem dagny