mandag 11. januar 2010

"Lyspærelampe"?


En litt merkelig tittel på dette innlegget kanskje, men jeg vet ikke hva disse lampene kalles egentlig...:) Synes i hvertfall at de er utrolig stilige, og de lager en veldig stilig effekt. Både i røffe miljøer som dette, og i enklere, lysere miljøer. Tror de hadde vært litt vanskelig å plassere her hjemme, men har begynt på en kafeoppgave i dag hvor disse kunne passet veldig bra:) Dekorativ belysning er nemlig en av utfordringene. Problemet er at disse er fra Anthropologie som jo ikke finnes i Norge, men jeg vet jeg har sett de fra butikker som leverer i Norge også... Noen som kan hjelpe meg? Skal jo ikke fysisk ha de, men vi skal helst finne produkter som er realistisk å få tak i:P Tror dette blir en morsom oppgave, gleder meg:) Ha en fortsatt fin mandagskveld!

5 kommentarer:

Rikke sa...

Hallo!
Så fin blogg du har her:)
En ganske lik lampe(BTC Drop) har de i alle fall på Bolina - har postet et innlegg om det tidligere i bloggen min!
Følger med her jeg:)
Lykke til med oppgaven!!

Rikke sa...

To hoder samme tanke! Jeg har i blivende stund langt ut en lignende lampe på bloggen min. Superenkelt å lage selv – billig er det også.

Eller så er det en slik lampe sin finnes i forskjellige farger på ledningen og sokkelen, men jeg husker ikke hva den heter i farten.

Anonym sa...

Hei,
Lamper som ligner disse får du i Linnea's Hage.
Porselensokkel og stoffledning i mange forskjellige farger. Enkle og kule.
Kommer på nettbutikken i løpet av kort tid.
Nina

Silje Anette sa...

Fin blogg du har :)
Har selv studert ved norges kreative fagskole. Håper det gikk bra med mappen din:)
Ha en fin kveld :)
Klem Silje

Tonje sa...

Takk for hjelpen alle sammen:)