tirsdag 26. januar 2010

Bokkafe


Da begynner jeg endelig å nærme meg ferdig med enda en oppgave. Veldig morsom oppgave egentlig, men så altfor dårlig tid og altfor mye å gjøre... Nå gjenstår hovedsaklig å tegne og fargelegge perspektiver, men selv om det høres lite ut så vet jeg av erfaring at det tar laaaaang tid... Men jeg får bruke morgendagen til å kose meg med det, hjemme:) Her er en smakebit på oppgaven. Det skal være en kafe for litteraturinteressert, på forsiden(øverst) står en kort forklaring. Er veldgi glad for tilbakemeldinger, morsomt å høre andres meninger. Ser meg selv litt blind innimellom. 

Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen:) Dere er så snille og søte:) Ha en fin kveld!

 

 


3 kommentarer:

Åpent hus sa...

hei Tonje. Så heldig du er som får jobbe med sånt!! :) og du er kjempeflink. syns du har valgt fine stikkord, stil og materialer.

Hvis jeg skal liksom komme med noen spørsmål eller syns :), så ville det kanskje være at i første collage virker kanskje tredje bildet for dunkelt/dungy til å kunne fungere i en bokkafe der man skal kunne lese?

og kanskje du kunne inkludert ei stålampe i sortimentet - det passer så fint til lesing! :)

Ellers syns jeg det hadde vært morsomt med et "trillebord" med bøker på - som en blanding av bibliotek og restaurant! :)

jeg har jo lagt meg for vane å peke ut noen jeg ikke liker, hehe, så denne gangen ville jeg valgt anna stol (7) i siste collage (den ble for lite fristende å sitte i - og litt for "ny"! :) hihi!

Si ifra når bokkafeen åpner. Jeg kommer!! :) Lykke til videre!!

Heidi sa...

Åh, ja hva skal jeg si? Det har en utrolig fin helhet, er stilsikkert og "i tiden". Digger murstein og stållamper. Jeg elsker det! Lykke til videre! Heidi♥

Hverdagsdrømmer sa...

Hei! Første gang jeg titter innom bloggen din, men nå har jeg sittet lenge og bladd meg bakover...Så mye fine kollager, bilder og oppgaver! Jeg går selv på Interiørskolen NKI, nettstudiet. Hos deg var det mye til inspirasjon! Gjør dere alle oppgaver på data? Og hvilket program bruker du? Jeg kommer tilbake om ikke lenge!!! Og, smykket ditt var forresten utrolig vakkert!!! Vet du hvor det er fra?!
Hege