torsdag 19. mars 2009

Endelig ferdig!


Så var jeg endelig ferdig med kjøkkenoppgaven, nesten... Bare presentasjonen igjen i morra, og kanskje øve litt til den:) Ble ganske fornøyd med plansjene mine så her er to av de. Nederst et bilde av perspektivet jeg tegnet. Ble faktisk ikke så verst det heller, selv om jeg litt spent prøvde meg på akvarell.



Nå blir deilig med en helg helt uten oppgave å tenke på. Isteden skal jeg lese "stillingssøknader". Neste uke skal vi begynne på en oppgave hvor vi skal deles i to byråer som skal lage forslag til tre forskjellige kunder, og konkurrere om hvem av oss som får oppdragene. Jeg har da blitt plukket ut til å være byråleder for det ene. Blir gøy og litt skummelt... Derfor skal jeg lese stillingssøknader sånn at jeg kan fordele oppgavene best mulig. Blir moro å prøve seg som "sjef":) men litt skummelt at andreklassinger også skal være blant mine "ansatte"... Men man må jo nesten ta utfordringen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

test

Åpent^hus sa...

Dette så spennende ut. Artig å studere interiør! skulle gjerne gjort det selv. Gikk det bra med oppgava? Forresten - ser du har tatt med et Moraur i collagen din. Vet du hvor man får tak i slike? ev. hvor du fant bildet ditt?)