søndag 29. mars 2009

Våren er tilbake!

Heldigvis tok det ikke lang tid for våren kom tilbake igjen etter det lille tilbakeslaget med snø! I dag var det deilig sol og blå himmel igjen, og vi kosa oss ute både mennesker og dyr:) Selv om det ikke er store plassen til stolene enda, vi hadde god kjøling under beina for å si det sånn:) Men ut må man når det er så fint vær!
Og så kosa jeg meg litt inne med å endelig få tatt noen bilder av leiligheten. Har tenkt lenge at jeg vil ta noen bilder før vi flytter, men ofte er det en litt for stor jobb som må gjøres først for at det skal se noenlunde ryddig ut:) Men i dag var det utrolig nok ganske ryddig, og med den strålende sola ute ble det fint lys. Så da tusla jeg rundt å blitsa en god stund før Rune til slutt ble så lei at jeg måtte gi meg:) Men moro var det, og jeg fikk tatt en del bilder. Her er et par av mine kjære interiørblader og et gammelt lampebord jeg er veldig glad i.
Blir nok flere bilder fra seansen etterhvert, må ta meg litt tid til å plukke ut noen en dag. Nå får jeg begynne å forberede meg på en ny uke som "sjef":)

1 kommentar:

Stine Marie sa...

Ja, det var deilig at sola kom tilbake så fort! Håper det fortsetter sånn nå. :)