fredag 30. april 2010

Ny pute


Måtte bare vise frem den nye puta jeg kjøpte for det som var igjen av gavekortet mitt på Kremmerhuset. Ikke verst når julegaven varer helt ut til april:) Syns de har så mange fine puter på Kremmerhuset, og endelig fikk jeg bestemt meg for hvilken jeg ville ha. Burde selvfølgelig prøvd å sy selv, men.... Pus var villig, om enn litt oppgitt modell, helt til jeg prøvde å flytte han litt mer foran puta. Da var det plutselig nok! Og blod på fingeren min... Er greit å være modell, så lenge han kan ligge å sove:P Her er det full fart hele helga, med bryllup i morra og bursdagsfeiring her i huset på søndag:) Men det blir kos:) Ha en fin helg!

tirsdag 27. april 2010

Kveldssol


For et herlig vær i dag:) 15 grader og sol(ihvertfall innimellom alle de store skyene:). Utrolig deilig! Perfekt vær for en liten tur ned i byen. Og til helga åpner det endelig en kaffebar her i byen:D Den skal benyttes flittig, har virkelig savnet det her. Vi skal i bryllup på lørdag, men skal nok få til et besøk veldig snart:)

Kveldssola i dag måtte benyttes til å ta litt bilder, så fint som den kom inn gjennom persiennene, morsomt å leke seg med skygger og lys:) Ha en flott kveld!

fredag 23. april 2010

Ha en fin dag!

Litt tidlig å si "sov godt" nå kanskje, men men... På formiddagen i dag var plutselig soverommet ganske ryddig og med nytt, hvitt sengetøy på så da måtte sjansen benyttes til å ta litt bilder. I hvertfall var denne kroken ryddig;) Nattbordet har jeg faktisk laget selv da jeg gikk på folkehøyskole, og jeg vurderer stadig om jeg skal male det... Egentlig syns jeg treverket er ganske fint så lenge det holder seg lyst, så det males nok ikke med det første.

Her om dagen kjøpte jeg endelig en tavle på jobb. Syns de er så fine, men har egentlig ikke hatt noe sted å ha den, men når det plutselig bare var en igjen så måtte jeg bare kjøpe den. Billig var den og:) Jeg har derimot fryktelig dårlig fantasi når det gjelder å finne på noe å skrive der, så i dag ble det enkelt og greit:

onsdag 21. april 2010

Miljøhotell

Fant ut at det var lenge siden jeg hadde vist noen oppgave fra skolen her, så tenkte jeg skulle vise dere noen av plansjene fra hotelloppgaven vi hadde for ikke så lenge siden. Jeg innredet et hotell som skulle være svanemerket. Ekstremt vanskelig å finne møbler som er svanemerket, men jeg prøvde ihvertfall å lage en miljøvennlig hotellinnredning. Tanken var et miljøhotell midt i storbyen som både skulle vise kontrastene mellom det urbane storbylivet og det miljøvennlige, men også hvordan disse to kan fungere veldig godt sammen. Øverst er stemningscollagen jeg lagde. Under produkt collage fra lobbyen.

Også prøvde jeg for første gang å lage perspektivene helt ferdig i archicad, altså rendere de med riktig lys, materialer og møbler direkte på dataen. Noe fikset jeg i photoshop, men det meste er gjort i archicad. Har enda mye å lære, men det var gøy å prøve:)

Og vi fikk gått tur:) Med veldig god timing fikk vi gått tur akkurat mens det var sol, mellom snø og regn...
Ha en fin kveld!

Reinsdyr og sjiraffDa er første jobbsøknad sendt. Spennende! Og jeg har funnet et par interessante jobber til, endelig føler jeg det løsner litt. Noe å søke på er jo et skritt i riktig retning:) Hyllene over fikk litt nytt innhold her om dagen, er et av de stedene i huset som stadig forandres. En litt mer eklektisk blanding denne gangen, alt mulig rart egentlig...:) Både reinsdyr og sjiraff:)

Her er det fryktelig grått ute i dag, og det har snødd litt:( Men nå ser jeg blå himmel:D Passer bra siden jeg har planlagt å gå tur med en venninne i ettermiddag. Ha en fin dag!

mandag 19. april 2010

Inspirerende leilighet


En stilig leilighet fra danske boligmagasinet! Helt etter min smak: litt nytt, litt gammelt, 
lyst og med fargeklatter:) En lekker blanding av treverk og hvitt. Og sjekk de kule takene!

Og jeg er ekstra misunnelig på sofaen! Angrer stadig mer på at sofaen vår ikke er grå...
Resten av reportasjen kan du se her.

fredag 16. april 2010

Frokost


Dagens frokost ble så pen(og god!) at jeg måtte nesten ta bilde av den:) Haha, er vel bare oss bloggere som kan finne på sånt:) Men, men... Og må nok si jeg var noe inspirert av den flotte bloggen Hei Astrid og hennes frokostinnlegg.

Nå hadde jeg egentlig tenkt meg en tur ned til byen i sola, men spørs om jeg ikke må ta en tur med støvsugeren her hjemme isteden:P Kanskje jeg rekker begge deler før vi får besøk i kveld:) Ha en fin fredag!

onsdag 14. april 2010

Jobbjakt...


Endelig har jeg fått et smykketre:) (for en liten stund siden) Og jeg syns det er veldig fint:) Enkelt og pent, fra Åhlens. Fatet er fra Pentik hvor jeg jobber, syns disse bambusfatene er veldig fine:) Ellers for tiden ser jeg etter jobber, skal jo ut i jobb til høsten. Forhåpentligvis... Det er ikke enkelt å finne noe, og det er absolutt ikke alle som legger inn annonse på finn.no, så det er en skikkelig runde hver gang... Håper det snart dukker opp noe. Alt som virker interessant er selvfølgelig langt unna! Typisk! Vestfoldfolket er visst glad i jobbene sine:) Så hvis noen vet om noe tar jeg gjerne i mot tips:) Men nå skal jeg bare slappe av. Ha en fin kveld!

mandag 12. april 2010

Sol og fri!
Fri på mandag og sola skinner:D Deilig! Og flott lys å ta bilder i:) Mens man får rydda litt samtidig. Er ikke alltid leiligheten er helt klar for å fotograferes... Også får jeg øvd meg på litt styling, siden det var det jeg egentlig skulle gjort i praksis. Lappene over er fra et skjerf og solbriller jeg kjøpte da jeg var i Bath, syns de var så fine og vårlige at jeg måtte forevige de:) Ikke alle butikker som har så fine merkelapper. Nå skal jeg ut å nyte sola:) Ha en fin dag!

fredag 9. april 2010

Resirkulert

weheartit

Da var det plutselig helg igjen! Har visst blitt litt stille her i det siste... Har hatt en ekstremt travel uke når det gjelder skolearbeid, uff! Så dårlig tid har jeg aldri hatt på en oppgave før tror jeg. Men nå er den levert!:) Deilig! Oppgaven har vært et miljøhotell som skal prøve å oppnå svanemerking, og det er ingen enkel ting! Er desverre veldig få møbler og materialer som er svanemerket... Jeg har lett og lett og lett... Heldigvis er det i hvertfall mange møbelprodusenter som tenker miljøbevisst, et skritt i riktig retning i hvertfall. Det er jo veldig in å tenke miljøbevisst for tida, så det skulle igrunn bare mangle:) Som for eksempel Snug, som tenker mye resirkulering. Utrolig mye kult!
Eller disse kule resirkulerte lampene fra Stuart Haygarth. Lagd av alt mulig rart rett og slett:)


Det var en liten miljøbevisst oppdatering:) De neste ukene vet jeg ikke helt hva bringer. Jeg skal egentlig ha praksis, og jeg har fått praksisplass, men hun jeg skal til har desverre ikke så mye oppdrag akkurat nå... Men jeg venter stadig i spenning, håper det blir noe;) Kommer i så fall tilbake med mer:) I mellomtida skal jeg lage et forslag til nytt kontor til mine foreldres regnskapsfirma, det blir jo også gøy:) Også glemte jeg jo nesten det viktigste:) Min gruppe vant byråkonkurransen vi hadde på skolen, der vi innredet en frisørsalong! Moro:) Og premien var en flaske cava til hver:) Ha en fin helg!

søndag 4. april 2010

Sol:DHer nyter vi påskeferie, og i dag er det til og med sol:) Så jeg må straks ut. Denne hortensiaen har desverre dødd i løpet av påsken, men da jeg klipte av blomsten syns jeg den var ganske pen i seg selv, så den får stå litt til:) Håper dere alle nyter de siste påskedagene!

torsdag 1. april 2010

Arison


På søndag tok jeg bilder av denne skjønne gutten:) Han er jo så søt! Og veldig aktiv ;) Men vi fikk da tatt litt bilder allikevel. Morsomt å være litt fotograf igjen, skulle gjerne gjort det oftere.

Nå er det endelig ordentlig påskeferie for meg og:D Fri til og med mandag:) Blir veldig deilig! I morra skal jeg jobbe litt med oppgave, men så skal jeg ha helt fri! Håper det blir litt sol i hvertfall, selv om utsiktene ikke er de helt store for det... Nyt påsken og kos dere! Det skal jeg:D