onsdag 21. april 2010

Miljøhotell

Fant ut at det var lenge siden jeg hadde vist noen oppgave fra skolen her, så tenkte jeg skulle vise dere noen av plansjene fra hotelloppgaven vi hadde for ikke så lenge siden. Jeg innredet et hotell som skulle være svanemerket. Ekstremt vanskelig å finne møbler som er svanemerket, men jeg prøvde ihvertfall å lage en miljøvennlig hotellinnredning. Tanken var et miljøhotell midt i storbyen som både skulle vise kontrastene mellom det urbane storbylivet og det miljøvennlige, men også hvordan disse to kan fungere veldig godt sammen. Øverst er stemningscollagen jeg lagde. Under produkt collage fra lobbyen.

Også prøvde jeg for første gang å lage perspektivene helt ferdig i archicad, altså rendere de med riktig lys, materialer og møbler direkte på dataen. Noe fikset jeg i photoshop, men det meste er gjort i archicad. Har enda mye å lære, men det var gøy å prøve:)

Og vi fikk gått tur:) Med veldig god timing fikk vi gått tur akkurat mens det var sol, mellom snø og regn...
Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

Åpent hus sa...

hei Tonje. kjekt å se et prosjekt igjen! :)
artig at jeg har skrevet om flere av ingrediensene du har valgt. Pebbles-teppet er jo bare herlig. må grave å finne mer fra den leverandøren.
ha en fin kveld!
klem, Åpent hus

Avdelingen sa...

Dette er et hotell vi gjerne kunne ha bodd på! Du er kjempedyktig. Lykke til med jobbsøkning. Hvis du vil bortover mot Stavanger, så jeg at de hadde ledig stilling som kunne passe for deg hos Living.

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Så lekkert, også så dyktig du er :D Kan jeg spørre hva slags skole du studerer på? Jeg liker veldig godt budskapet i oppgaven din.

God helg til deg og dine (litt på forskudd...) :)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg studerte hos Interiør og dekoratørfagskolen på Strømmen. Men skal jeg være helt ærlig så har jeg hørt mye bra om linja ved Norges kreavtive så hadde jeg visst bedre ville jeg nok studert der i stedet ;)

Vibeke sa...

du er en knupp tonje! tusen tusen takk for tipsene du la igjen inne hos meg :)

klemmer

Malin sa...

Hotellet ble kjempe tøft ! Man så at det skulle være miljøvennlig samtidig som det passet til å være i en storby.