fredag 23. april 2010

Ha en fin dag!

Litt tidlig å si "sov godt" nå kanskje, men men... På formiddagen i dag var plutselig soverommet ganske ryddig og med nytt, hvitt sengetøy på så da måtte sjansen benyttes til å ta litt bilder. I hvertfall var denne kroken ryddig;) Nattbordet har jeg faktisk laget selv da jeg gikk på folkehøyskole, og jeg vurderer stadig om jeg skal male det... Egentlig syns jeg treverket er ganske fint så lenge det holder seg lyst, så det males nok ikke med det første.

Her om dagen kjøpte jeg endelig en tavle på jobb. Syns de er så fine, men har egentlig ikke hatt noe sted å ha den, men når det plutselig bare var en igjen så måtte jeg bare kjøpe den. Billig var den og:) Jeg har derimot fryktelig dårlig fantasi når det gjelder å finne på noe å skrive der, så i dag ble det enkelt og greit:

9 kommentarer:

Elizabet Stilig hjem sa...

Alltid deilig med nytt sengetøy, jeg skal bytte mitt i dag selv og gleder meg til å legge meg. Så fin tavlen er. jeg vurderer noe lignende. Hvor har du kjøpt din?

FruFly☆Heidi sa...

Koselig krok! Og nattbordet var kjempefint, imponerende at du har laget det selv! Det smykkeopphenget var dekorativ og lurt! Ha en flott fredag! KLem Heidi

kjersti sa...

Hei Tonje:)
Tusen takk for koselig hilsen hos meg idag:)
Så nydelig soverom du har, det er bare å finne frem kameraet når det først er så ryddig og fint ja;)
Tavlen var kjempefin, hvor er den fra?

God helg,
klem Kjersti

Love Peace Pionies sa...

kul tavle!!
fint nattbord du hadde laget. kjekt med hjemmelaga ting. fin krok!!
god helg
klem

Den Lilla Tråd ♥ sa...

så fint-gir meg litt følelsen av den lyse & nordiske stilen-herlig soverom ♥

~vårklem~

Maria sa...

Liker den "knaggen" som kjedene henger på :D

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg synes bordet er fint som det er jeg. Dessuten er det ekstra morro å ha et møbel man faktisk har laget selv :)

Anonym sa...

Kom tilfeldigvis inn på bloggen din via via.. derav sen kommentar. Uansett; kjempefint soverom du har! Jeg ble helt forelsket i det smykkeopphenget ditt, så jeg må bare spør deg hvor du har kjøpt det?!

Mvh Silje

Tonje sa...

Hei Silje. Vet ikke om du ser svaret her, men jeg prøver. Smykkeopphenget er egentlig et cd-stativ fra Ikea. Men er mange år siden jeg kjøpte det, så aner ikke om de har de lenger. Kanskje...:) Mvh Tonje (PS: kjenner jeg deg?)