søndag 5. september 2010

Soverommet

Jeg må jo være med på NIB sin soveromskonkurranse, og her er altså vårt soverom. Det er veldig enkelt og lyst innredet, men jeg liker det sånn på soverommet. Avslappende og luftig, og godt å sove i. Resten av rommet er stort sett fyllt av et stort hvitt skap, greit nok, men skulle gjerne hatt skyvedører isteden for vanlige som opptar unødvendig mye plass i et allerede lite rom. Burde jo i grunn være lett å få til:)

Nå skal jeg snart på loppemarked igjen:) Kanskje jeg finner skjenken jeg leter etter i dag?:) Og husk blogglotteriet mitt her.

12 kommentarer:

cherryblossomgirl sa...

Nydelige rom! Vakre farger!
Lykke til i konkurransen!
Fiiin søndag til deg! Klem

hviit sa...

Lykke til!

Blandet loft sa...

Åh så deilig rom!

Ida Susanne sa...

NYDELIG stemning på soverommet ditt..
Du knipser så stemningsfulle bilder..

En fryd å hvile øynene på :)

Masse lykke til vennen

~ den lilla tråd ~ sa...

delikat!

hva bruker du til smykkeoppheng,likte den veldig godt!

Miss Cellaneous sa...

Takk for hyggelig kommentar :)
Du har et supert soverom, ser veldig avslappende og fredfullt ut ;) Skjønner ikke at jeg ikke har oppdaget denne bloggen før, her må jeg jammen ser mere.

Miss Cellaneous sa...

Takk for hyggelig kommentar :)
Du har et supert soverom, ser veldig avslappende og fredfullt ut ;) Skjønner ikke at jeg ikke har oppdaget denne bloggen før, her må jeg jammen ser mere.

mi-rachel sa...

lekkert!

Lill Therese sa...

GRATTIS! DET BLIR PAKKE PÅ DEG! :) Send meg adressen din på lilltherese@gmail.com, så kommer det en gave i postkassen din etter hvert. Håper jeg er heldig i lotteriet ditt :) Mandagsklem fra meg

Love Peace Pionies sa...

så herlig rom!!
fint bidrag. lykke til
klem

Åpent hus sa...

nydelig bilde over senga
regner med det er et av dine?

Petit Choux sa...

Hei. Har akkurat nå funnet bloggen din og den er heelt nydelig. Du tar fantastiske bilder. Jeg har tatt meg friheten å lage et innlegg på bloggen min ang. en idé du hadde på bloggen din. Håper dette er i orden :) Hvis det ikke er det skal jeg selvsagt fjerne det:) Trykk på linken min: petitchoux så kan du se innlegget.
Ha en super tirsdag!