mandag 20. september 2010

Den store nyheten:)

Da var det tid for nyheten og grunnen til det lille navneskiftet. Jeg har startet eget firma:) Fredbo design. Har tenkt vel og lenge, fram og tilbake på det navnet, men endte altså med Fredbo design. Håper å drive med både interiør og foto, og da var det det mest treffende og dekkende navnet jeg kom frem til. Håper dere liker det:)?

I det siste har jeg brukt masse tid på å lage hjemmeside og endelig er den i hvertfall nesten ferdig. Sånt tar tid! Og er ikke bare enkelt... Men nå er den i hvertfall såpass ferdig at den kan vises frem:) Jeg tar gjerne i mot både ris og ros, og si gjerne i fra om det er noe på siden som ikke fungerer på din data. Trykk på bildet under for å komme til siden.


Så spre gjerne ryktet eller kanskje noen av dere trenger en fotograf eller interiørkonsulent?:) Er jo foreløpig bare sånn på si jeg skal drive med dette, men synes det er fint å ha muligheten til å ta oppdrag. Så nå får jeg bare håpe at jeg får noen kunder;) Hadde vært gøy:)

Og forresten så hyggelig med nye følgere:) Nå har jeg nådd 60:) Tusen takk alle sammen og for alle hyggelige kommentarer:) Ha en flott mandagskveld alle sammen!

12 kommentarer:

Ida Susanne sa...

ååå, dette var en NYDELIG hjemmeside.
Klikket meg inn på den med engang..
Elsker det rene og vakre uttrykket.
Enkelt å trykke seg frem til hva man er ute etter.
TOMMEL OPP :)

Gratulerer masse.
Kjempe stas vennen.

Lekkert design..

Ellen-Marie sa...

Hei!
Gratulerer så mye med å ha tatt skrittet - det må være utrolig spennende!! Siden din er lekker - oversiktelig, innbydende og lett å finne fram på.

Masse lykke til med nye utfordringer:)

Klem Ellen-Marie

Eldrid sa...

Du er sååå flink Tonje! Det var virkelig en fin og stilren hjemmeside som var lett å ha oversikt på og finne frem. Bra jobbet!Vakkre bilder, du har et virkelig talent!
Herlig at du nå har startet ditt eget, det inspirere andre som drømmer om det samme;)
Gratulere så mye!
klem

Hasigamas mamma sa...

Så spennende! Du tar nydelige bilder, så dette går nok bra! Lykke til! Nå skal jeg ta meg en titt inn på siden din :)
ha en fin kveld!
Klem
Lise

malinsinterior sa...

Oj, så spennende å starte bedrift! Hjemmesiden var veldig profesjonell :) Lykke til.

Stine sa...

Flott side :)
Liker bildene dine veldig godt!

mi-rachel sa...

så gøy!
håper og tror du får masse oppdrag.
du er superflink syns jeg!

Mette sa...

Åi så utrolig gøy at du har startet firma! Du er kjempeflink, Tonje! Så igjennom alle bildene dine på galleriet på hjemmesiden, de var utrolig flotte! Du kommer til å nå langt og oppnå drømmene dine tror jeg:) Masse lykke til!:)

Marianne sa...

Gratulerer med firma! :D Dritgøy! Jeg skal iallefall anbefale deg om jeg kjenner til noen som trenger sånt :) Du er jo dritflink.

Fin side også! Lys og enkel. Et par småting jeg vil påpeke, da. :P Sånn siden du ba om det.
Bildene du har som linker i headeren flytter litt på seg når du bytter mellom de ulike sidene. Jeg veit ikke om det er borders som er grunnen, har ikke sett på kildekoden.
Og så er hvit skrift på en såpass lys gråfarge litt vanskelig å lese selv om det går greit under gode forhold :)

Andrea sa...

Så gøy!! Gratulerer så mye! :)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Så morro og gratulerer så mye :D Jeg har vært inne og titta på siden din og likte den utrolig godt. Spesielt galleriet var knallfint. Tror nok ikke du skal ha noen problemer med å trekke kunder med denne siden her :)

Kathrine 'Glimt' sa...

Gratulerer med eget firma ! :)