onsdag 10. mars 2010

Hjemme fra BathDa var jeg hjemme fra Bath, for en stund siden faktisk, men siden har det gått i ett med byråkonkurranse og frisørsalong. Helga i Bath var et veldig deilig avbrekk midt i oppgaven. Vi slappa av og koste oss. Men først var det en relativt lang tur, er jo ikke langt til London med fly, men Bath er jo nesten så langt vest fra London som man kan komme! Det ble en 4,5 timers kjøretur med kø, GPS-problemer, litt vingling, bomgiring og selvfølgelig venstrekjøring. Pappa er hverken vant til så liten bil, giring eller venstrekjøring:) Men vi kom trygt frem:) Veldig hyggelig å se lillesøster igjen og veldig koselig å se hvordan hun har det:)

Lørdagen gikk med til shopping, litt museum, domkirken og besøk på universitetet min søster går på. Og på kvelden noen timers leting etter et sted å spise:P Ble noen kjøp så de skal jeg få visst senere. Søndagen tilbragte vi stort sett i deilige varme bad, aromasteam og utebad på Thermae Spa. Utrolig deilig! Etter lunsj og en liten gåtur var det altfor plutselig tid for å kjøre mot flyplassen, noe som heldigvis tok en time mindre andre veien:) Helga gikk altfor fort, men var veldig koselig! Takk for en hyggelig helg kjære søster!

Nå er det tid for siste innspurt på frisøroppgaven. Og i morgen skal det presenteres for kunden. Veldig morsomt og litt for spennende! Etter det er det plutselig helg og så står Barcelona for tur:) Gleder meg! Håper bare snøen der nede blir borte før den tid.... Skal jo være vår der!

Og mens jeg var borte har telleren passert 5000 besøkende! Så morsomt! Tusen takk til alle dere som er innom:) Og til dere som kommenterer! Alltid like hyggelig! Ha en fin kveld alle sammen!

PS! La ikke merke til dama i vinduet på første bildet før jeg kom hjem:) Sånt er så utrolig morsomt, og hun gjorde jo virkelig hele bildet! Positiv overraskelse:)

3 kommentarer:

mi-rachel sa...

så kule bilder!

Heidi {FruFly} sa...

Flotte bilder!:)

Frøydis sa...

Takk for besøket :) Var kjempekoselig at dere kom hit til Bath. Kjempefine bilder du tok! Klem fra lillesøster