tirsdag 23. mars 2010

Barcelonakjøp og award

Hverdagen her har brått vendt tilbake, og jeg merker det er slitsomt... Sovner på sofaen hver ettermiddag:) Men heldigvis er det snart påskeferie (og jeg kan faktisk sove litt lenger i morgen tidlig også:). Over ser dere noen av innkjøpene fra Barcelona. Falt spesielt pladask for ballerinaskoene! Og innsiden er jo halve opplevelsen så er nesten litt trist å måtte fylle de med føttene mine:P Men det kommer nok til å skje ofte:) Bambusbollen liker jeg også veldig godt, fra Habitat:) Ellers ble det masse armbånd, et par tøysko, en blomstrete topp og en cardigan. Og et Barcelona glass fra Hard Rock Cafe til mannen i huset, det var hans gaveønske. Enkelt og greit for meg:)


Og mens jeg var borte fikk jeg denne flotte awarden fra Åpent Hus. Så hyggelig! Tusen takk:) Jeg vil gjerne få gi den tilbake til deg for den flotte og inspirerende bloggen du har, og for hyggelige kommentarer:) I tillegg vil jeg gi den til:
MiRachel
Moa og kaffekoppen
Fjellrosa og livet under stjernene
Cherry Blossom
Rikkes stil
Forever love
Fotograf Trine Bjervig
For flotte og inspirerende blogger på hver sine måter og for hyggelig kommentarer på bloggen min:) Alle er absolutt verdt et besøk:)

Nå er det oppgavejobbing på meg... Hotelloppgave er veldig spennende, men uff så tungt det var å komme i gang denne gangen...! Ha en fin kveld:)

3 kommentarer:

Hokusfiliokus sa...

Så mye lekkert du hadde kjøpt med deg fra Barcelona. Ja, der var det vel ganske så vårlig? Kjenner at jeg har behov for en tur sydover nå, til litt mer sol og varme. De blå ballerinaskoene med det nydelige blomsterstoffet var superfine, kjempefin blåfarge!

mi-rachel sa...

takk!!

fine innkjøp!

cherryblossomgirl sa...

Tuuusen takk, og for en hyggelig overraskelse!!!

Så mange heeerlige kjøp! Heldige du ♥
Ønsker deg en vidunderlig helg! Klem fra meg ♥