søndag 14. februar 2010

Alle hjerters dag!

Inspirert av den virkelig store hjertedagen i dag, begynte jeg i går å leke meg med å putte hjerter på bilder jeg har tatt(underbevisst var jeg visst også litt inspirert av bloggen eye poetry fant jeg ut etterpå:). Det var veldig morsomt og enkelt synes jeg, en lett måte å sette et litt annet preg på bildene. Og endelig fikk jeg vist frem serviset mitt(på bildet til høyre). Veldig enkelt og pent synes jeg, og i tillegg veldig billig:) Er nok ikke veldig kvalitet over det, men men... Når det er så billig tør jeg iallefall å bruke det og det er jo poenget. Serviset er fra Kremmerhuset.

Når jeg først var i gang med hjerter fant jeg ut at jeg kunne lage morsdagskort også. Dette skal svigermor få, skoene er min kjæres første sko:) Mamma skal også få et, men det må jeg holde hemmelig itilfelle du er innom;) Ha en flott valentines dag, morsdag og fastelaven! Takk for alle hyggelige hilsener og alle dere som besøker bloggen min:) Alle disse hjertene er til dere:D

5 kommentarer:

Fro (Idyll på landet...) sa...

Nydelige bilder! Håper du har en fin dag og koser deg masse!
Klem

Dronning Maud sa...

vakre bilder....nr 1,3,5 og 6 på 7 ting lista nedenfor er også veldig meg:)utrolig bra blogg:)

Cherry Blossom Blog sa...

Nydelige bilder du viser her,
og heeerlig blogg du har ♥
Ønsker deg en fiiin mandag!
Klem fra meg

Janne sa...

Nydelig biler det var her da:) Herlig.. Ja det i det glansamagasinet til tb skal de starte med månedens blogger. De kontaktet meg, og jeg sa selvfølgelig ja, hihi.

Litt moro er det jo.

Fiiin kveld til deg.

Klem

Åpent^hus sa...

så fine bilder du har tatt. og nydelig "pynta". Hvilket program bruker du til det? Serviset ditt så veldig fint ut. Lignet litt på et gammelt Porsgrunn-servise. stilig.