lørdag 13. februar 2010

Rom 123

I dag har jeg virkelig nytt å ha en lørdag fri:) Nesten bare gjort akkurat det jeg vil(bortsett fra litt skolearbeid). Deilig!

I noen måneder nå har jeg fått BoligPluss i posten, et flott blad, men jeg syntes etter en stund at det ble litt for ensformig og nesten bare nostalgiske hjem. Så da avbestilte jeg det og bestilte isteden Rom123 fordi jeg syns det virker som de har mer varierte reportasjer og mer fargerike og moderne hjem, som personlig er litt mer min stil. Men da jeg fikk første bladet i posten her om dagen måtte jeg le:) For hva møter meg: en forside i duse farger og et nostalgisk hjem:) Vakkert, men det var jo nettopp derfor jeg byttet:P Men innsiden levde opp til forventningene, masse forskjellig flott! Og jeg fant jo ut at bladet igrunn matchet veldig med leiligheten;) Jeg liker jo blått og turkis:D

Ha en flott lørdagskveld! Jeg har kost meg med å lage noen hjertebilder nå nettopp, så de skal dere få se i morgen, den store hjertedagen:D

4 kommentarer:

Åpent hus sa...

Hei Tonje. skjønner hva du mener. min erfaring er at de fleste magasiner blir ensformige i lengden. har ikke funnet ett som dekker "alle mine behov" :). Har tidvis hatt Bonytt, rom123, og Boligpluss. Elle interiør også. Også er der jo de svenske og danske. Jeg har endt opp med å avbestille alle, og heller kjøpe enkeltutgaver når de har noe som frister meg. Og etterhvert har bloggverden overtatt mye som inspirasjonskilde :). Hvordan gikk det med bokcafé-oppgava di, forresten? Ha ei fortsatt god helg!

AnnaJohanna sa...

Hei på deg!! Helt enig med du!! Flott blogg du har, det må jeg si,du er flink!! Vi følger så her titter vi innom nå og da!!

Ha en strålende dag Tonje!

Klem Johanna

annikken sa...

Hehe, jeg tenkte også at den forsiden var veldig atypisk for rom123. Men det er et fint blad som viser ting til en overkommelig pris. Stort sett, ihvertfall.

Fin blogg du har, forresten, og veldig fin header! det hjertesmykket lenger ned fikk jeg også til jul. er blitt veldig glad i deg jeg og:)

Astrid sa...

Bra utgave det der, spesielt snarvisitten hos Briggs lekehus (skrevet av meg) ;-)