søndag 14. februar 2010

Alle hjerters dag!

Inspirert av den virkelig store hjertedagen i dag, begynte jeg i går å leke meg med å putte hjerter på bilder jeg har tatt(underbevisst var jeg visst også litt inspirert av bloggen eye poetry fant jeg ut etterpå:). Det var veldig morsomt og enkelt synes jeg, en lett måte å sette et litt annet preg på bildene. Og endelig fikk jeg vist frem serviset mitt(på bildet til høyre). Veldig enkelt og pent synes jeg, og i tillegg veldig billig:) Er nok ikke veldig kvalitet over det, men men... Når det er så billig tør jeg iallefall å bruke det og det er jo poenget. Serviset er fra Kremmerhuset.

Når jeg først var i gang med hjerter fant jeg ut at jeg kunne lage morsdagskort også. Dette skal svigermor få, skoene er min kjæres første sko:) Mamma skal også få et, men det må jeg holde hemmelig itilfelle du er innom;) Ha en flott valentines dag, morsdag og fastelaven! Takk for alle hyggelige hilsener og alle dere som besøker bloggen min:) Alle disse hjertene er til dere:D

5 kommentarer:

Fro sa...

Nydelige bilder! Håper du har en fin dag og koser deg masse!
Klem

Dronning Maud sa...

vakre bilder....nr 1,3,5 og 6 på 7 ting lista nedenfor er også veldig meg:)utrolig bra blogg:)

cherryblossomgirl sa...

Nydelige bilder du viser her,
og heeerlig blogg du har ♥
Ønsker deg en fiiin mandag!
Klem fra meg

Janne sa...

Nydelig biler det var her da:) Herlig.. Ja det i det glansamagasinet til tb skal de starte med månedens blogger. De kontaktet meg, og jeg sa selvfølgelig ja, hihi.

Litt moro er det jo.

Fiiin kveld til deg.

Klem

Åpent hus sa...

så fine bilder du har tatt. og nydelig "pynta". Hvilket program bruker du til det? Serviset ditt så veldig fint ut. Lignet litt på et gammelt Porsgrunn-servise. stilig.