tirsdag 31. mars 2009

Spiseplassen vår

Her er noen flere bilder fra "fotoshooten" min på søndag. Litt bilder fra spiseplassen og vinduet til pus:) Veldig fornøyd med denne kurven til aviser o.l. og veldig fornøyd med akkurat dette innholdet:) Utrolig mye fint hos Home&Cottage. Under er et bilde som viser litt mer av bordet, litt krasj i fargene for øyeblikket, men planen er at bena på bordet også skal bli svarte slik som stolene. Kanskje jeg får malt det i påsken?:) Nå er det straks 1. april... Ikke la dere lure;) God natt!

mandag 30. mars 2009

You look great!

Måtte bare ta bilde av denne kule posen jeg fikk på Kappahl her om dagen! Den var utrolig søt og morsom:) En skikkelig oppmuntringspose:) Både fargene, bildene og teksten gjør at man blir i godt humør:) Ha en fin dag! You look great:)

søndag 29. mars 2009

Våren er tilbake!

Heldigvis tok det ikke lang tid for våren kom tilbake igjen etter det lille tilbakeslaget med snø! I dag var det deilig sol og blå himmel igjen, og vi kosa oss ute både mennesker og dyr:) Selv om det ikke er store plassen til stolene enda, vi hadde god kjøling under beina for å si det sånn:) Men ut må man når det er så fint vær!
Og så kosa jeg meg litt inne med å endelig få tatt noen bilder av leiligheten. Har tenkt lenge at jeg vil ta noen bilder før vi flytter, men ofte er det en litt for stor jobb som må gjøres først for at det skal se noenlunde ryddig ut:) Men i dag var det utrolig nok ganske ryddig, og med den strålende sola ute ble det fint lys. Så da tusla jeg rundt å blitsa en god stund før Rune til slutt ble så lei at jeg måtte gi meg:) Men moro var det, og jeg fikk tatt en del bilder. Her er et par av mine kjære interiørblader og et gammelt lampebord jeg er veldig glad i.
Blir nok flere bilder fra seansen etterhvert, må ta meg litt tid til å plukke ut noen en dag. Nå får jeg begynne å forberede meg på en ny uke som "sjef":)

torsdag 26. mars 2009

Fryd Interiør

I går var jeg faktisk i Horten, for første gang siden bryllupet vårt i sommer fant jeg ut. Og da benyttet jeg sjansen til å dra innom butikken Fryd Interiør. Har hørt om den, men aldri vært der før. Var utrolig mye fint der og veldig inspirerende for en fremtidig interiørkonsulent å se hvordan interiørkonsulenter kan jobbe! Også fant jeg denne flotte rammen. Har hatt lyst på en sånn lenge, så nå var det på tide å kjøpe den:) Og å få opp et brudebilde. Syns det ble ganske bra!

lørdag 21. mars 2009

Oppussingsdrømmer:)

Mens gutta ser på schwarznegger på tv, fant jeg ut at jeg heller ville blogge, enda det er lørdagskvelden...:) Har nytt helga uten oppgavejobbing, isteden har jeg vært på jobb, og drømt om hva vi kan gjøre i den nye leiligheten når vi flytter inn. Altfor lenge til...! Har lyst til å gjøre alt, NÅ! Men hadde jo uansett ikke hatt tid til det, så kanskje like greit. På TV-veggen her har jeg f.eks. lyst på mønstrete tapet:)


Kanskje denne:

Og på soverommet likte jeg denne ideen:

Bilde fra Rett Hjem

Vi får se hva jeg får Rune med meg på:) Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

torsdag 19. mars 2009

Endelig ferdig!


Så var jeg endelig ferdig med kjøkkenoppgaven, nesten... Bare presentasjonen igjen i morra, og kanskje øve litt til den:) Ble ganske fornøyd med plansjene mine så her er to av de. Nederst et bilde av perspektivet jeg tegnet. Ble faktisk ikke så verst det heller, selv om jeg litt spent prøvde meg på akvarell.Nå blir deilig med en helg helt uten oppgave å tenke på. Isteden skal jeg lese "stillingssøknader". Neste uke skal vi begynne på en oppgave hvor vi skal deles i to byråer som skal lage forslag til tre forskjellige kunder, og konkurrere om hvem av oss som får oppdragene. Jeg har da blitt plukket ut til å være byråleder for det ene. Blir gøy og litt skummelt... Derfor skal jeg lese stillingssøknader sånn at jeg kan fordele oppgavene best mulig. Blir moro å prøve seg som "sjef":) men litt skummelt at andreklassinger også skal være blant mine "ansatte"... Men man må jo nesten ta utfordringen!

onsdag 18. mars 2009

Vår :)

Nå er det virkelig vårstemning ute:) Utrolig deilig at sola endelig skinner for fullt på blå himmel, og varmer i tillegg! Alt blir så mye greiere! Jeg er et skikkelig vårmenneske og kjenner at jeg gleder meg til den kommer ordentlig i gang:) Men idag må jeg sitte inne å gjøre ferdig oppgaven... Skal en tur på skolen, så da skal jeg virkelig nyte gåturen til bussen! Ha en fin vårdag!

tirsdag 17. mars 2009

KjøkkenI dag er det kjøkkenoppgave for alle penga, litt for mye igjen å gjøre. Men tror det blir bra til slutt, bare jeg får tid til alt. Stadig noe jeg kommer på som jeg har glemt å tenke på. Burde egentlig rydda og vaska litt her hjemme og, men det blir ikke så mye ryddigere av oppgavejobbinga for å si det sånn, og nå er det førsteprioritet. Så jeg får kanskje jobbe videre istedenfor å sitte her på dataen:)

mandag 16. mars 2009

Helene:)

I dag er det et år siden lille Helene ble døpt, og jeg bl.a. var fadder. Her er et par bilder til fra fotoshooten vi hadde da hun var ca. 1 år. Lekte meg litt med redigeringen. Syntes dette ble fint, og jenta er jo alltid like søt:)

torsdag 12. mars 2009

Arvestykker

Ble inspirert av bloggen Fryd+design til å prøve å lage litt collager. Så da endte jeg opp med å lage en av diverse arvestykker i leiligheten. Har blitt en del etterhvert fant jeg ut, ettersom vi nå har arvet ting både fra Runes familie og min. Stolen på bildet har fulgt meg siden jeg flyttet hjemmefra omtrent. Har nettopp reparert den litt, så nå holder den nok litt til. Før jeg tok den med meg hadde den hørt til på gården hjemme i 3 generasjoner tror jeg, god og gammel:) Smykkeskrinet har jeg arvet fra min kjære mormor og de kinesiske tallerknene fikk min oldemor i gave da min farmor ble født, siden har farmor fordelt de til meg og min søster. Symaskinen fikk jeg med meg en dag vi var hos svigers, den var Runes mormor sin. Den er veldig pen synes jeg, og den funker:) Så den skal i bruk etterhvert. Veldig glad i gamle ting, og spesielt når det ligger en familiehistorie bak.

Men jeg må visst øve litt på fantasien på slike collager....

mandag 9. mars 2009

Rett hjem!

Drømmer om sommer:)
(bilde fra www.retthjem.org)
Fant dette flotte bladet "Rett hjem" på internett i dag, og det gikk rett hjem for å si det sånn (uff den var tørr:) Men det var veldig flott, med utrolig mange flotte interiørbilder o.l. Og alle utgavene ligger i pdf på hjemmesiden deres, utrolig flott! Bladet er egentlig et reklamebasert gratis magasin i Stavanger og Bergen, men på denne måten kan jo vi andre nyte godt av det og. Mye fine inspirasjonsbilder og små visdomsord her og der! Adressen er www.retthjem.org.

søndag 8. mars 2009

Litt nåtid og litt drømming


Jeg har veldig lyst til å bli bedre på å ta interiørbilder, det ville etterhvert kunne bli et godt hjelpemiddel i min videre karriere. Derfor tusler jeg stadig rundt i leiligheten og tar bilder av alt mulig fra alle mulige vinkler. Noe som etter en del blitzing blir til stor irritasjon for Rune:) Her er et par bilder av de søte kjøleskapsmagnetene mine fra Nedholm. De har utrolig mye fint og disse har i tillegg yndlingsfargene mine:) Da er det ekstra kjekt at vi selger produkter fra Nedholm på jobb, litt billigere for lommeboka:)

Ellers kikker jeg stadig på forskjellige ting til den nye leiligheten. Vi har prøvd å bli enige om en taklampe vi begge liker, noe som har vært ganske vanskelig, men i dag fant jeg en vi begge likte! Og til og med på Ikea så den var ikke spesielt dyr. Blir nok en Ikeatur i løpet av våren:) Gleder meg allerede!

mandag 2. mars 2009

Inspirerende tapeter

Man finner utrolig mye fint når man sitter å gjør research til en oppgave. Ikke alltid så lett å finne noe som passer til oppgaven, men det er veldig mye fint å drømme om! Kanskje vi kan bruke noe av dette i den nye leiligheten, hvis jeg får lov av Rune da:) Må nok kanskje velge noe litt mer nøytralt... Eller så kan man jo prøve å få tak i rester og lage bilder e.l. av det isteden. En mer nøytral bruk av mønstrete tapeter.

Decadence fra Harlequin

Lotus fra Borge

Pompadou fra Osborne and Little

søndag 1. mars 2009

Pus på trange stederEt par bilder av den søte pusen vår. Han er veldig glad i trange steder hvor han kan gjemme seg, om det er en sammenbretta dyne eller en bærepose:) Ligger det en bærepose på gulvet kan man være sikker på at pus krabber inn i den ganske fort. Rune koser seg da med å henge han på en knagg:)