søndag 30. august 2009

Anthropologie

Har vært ganske pangstart med skole og jobb her etter at vi kom tilbake fra New York, så merker at jeg ikke har hatt så mye energi til blogging. Tar nok litt tid før jeg kommer inn i hverdagstralten igjen, men må jo prøve å blogge litt allikevel:)


Må i hvertfall vise noen bilder fra Anthropologie i New York. En utrolig fantastisk butikk! Fine, men litt dyre klær, og fine og ikke så dyre interiørvarer:) Kunne kjøpt masse, men begrenset meg til en sånn blå timer som jeg viste på et tidligere innlegg og turkise knotter som etterhvert skal på entrebordet jeg har etter mormor. Butikken hadde spesielt fantastiske og kreative utstillinger, mye bruk av gamle ting og utrolig mye farger. En butikk man blir i godt humør av, og som vi ikke har så mye lignende av i Norge...:( Så pappa og jeg fant ut at jeg får starte en Anthropologie i Norge en gang:) Kan drømme i hvertfall:) Ha en fin søndag!Ikke alle som synes det var like gøy, men ser ut som lillebror likte sofaen:)

4 kommentarer:

Ragna sa...

Ser ut som en herlig butikk! Hvis du starter en sånn i Norge, så kommer jeg på besøk...og kjøper en lyseblå timer :-D

Jag älskar allt som förgyller livet! sa...

Fina och inspirerande bilder! Jag hittade hit via en annan blogg och vilken tur det var! :) Jag tycker att din blogg är väldigt intressant då jag studerar något liknande.

Ha en fin vecka! Kram/Nicky :)

Polly sa...

Å heldiggirs som har vært i newyork, og på anthropolgie.. De hadde mye vakkert interiør der.. Falt blant annet for den vekten.. Ønsker deg en god dag! Hilsen Polly :O)

Jag älskar allt som förgyller livet! sa...

Hej igen!

Tack för din kommentar i min blogg! Jag håller med dig, det är jättekul att hitta bloggare med samma intressen som en själv :)

Ha en fin dag! Kram/Nicky:)