onsdag 28. mars 2012

Jacob ♥

I går koste jeg meg hos min svigerinne og lille nevøen vår:) Han koste seg også, stortsett hvertfall, med å være fotomodell:) Moro å få være litt fotograf igjen. Her er et lite utvalg av bildene.



mandag 26. mars 2012

Terrasse-inspirasjon


I helga har vi planlagt byggingen av ny terrasse, så nå må vi bare handle inn og vente på noen dager med fri, så setter vi i gang:) Gleder meg! Og aller mest til å "innrede" terrassen selvfølgelig:) Så i helga måtte jeg ta meg en inspirasjonsrunde på nettet og i bladene mine. Håper å få til en litt industriell, rustikk stil, ettersom vi har møbler i stål og glass. Liker de egentlig ikke så godt, men forestiller meg at jeg liker de bedre i en industriell setting.





Alle bildene over er funnet på weheartit

En sånn er lyslenke skal defintivt på plass! Vet de har lignende på Granit, så håper de kan henge ute... Det jeg funderer mest på er skjerming av terrassen. Vi bor midt i et kryss så tidligere har vi skjermet uteplassen sånn som dere ser under her. Vi var veldig fornøyd med det, gir så mye mer privatliv. Men jeg er ikke sikker på hvordan vi skal løse dette nå... Foreløpig heller vi mot noe lignende dette, men tar gjerne i mot forslag! Nå er det tid for jobb. Ha en flott ny uke:)


torsdag 22. mars 2012

Vårstemning


Vår i lufta og farger i hus. Interiørbladene denne måneden er tydeligvis enig om at rosa er månedens farge:P Her i huset går det mer i lilla og blå/turkist. Og endelig noen grønne planter, har vært ganske dødt her en stund... Deilig med ordentlig vårstemning, føles mer som sommer i grunn når gradestokken viser 20 grader! Kjenner det begynner å kribler i fingrene etter å få i gang verandabygginga. Kanskje til helga... Nå skal jeg kose meg med alle interiørbladene mine:) Ble visst en del denne måneden;) Noen som kjenner seg igjen?:)






mandag 12. mars 2012

Nye bruktkupp


Nå var det vel på tide med et interiørinnlegg igjen;) Kommer mer bilder fra Kenya, men får ta litt av gangen:) Tusen takk for masse hyggelig tilbakemeldinger på elefantbildet! Også femte plass i konkurransen da gitt:D Masse inspirerende bilder, får jo lyst til å reise igjen med en gang:P


Men dette skulle jo være et interiørinnlegg:) På torsdag hadde både jeg og min kjære venninne fri, så da hadde vi en skikkelig jentedag. Koste oss på Gjennestad hagesenter hvor vi hentet billetter til torsdagens hagemøbelåpning. Et flott sted med masse inspirasjon og koselig kafé. Og så koste vi oss med et besøk på gjenbruksbutikken på Sem. Masse fint, og noen ting jeg bare måtte ha med hjem:) En søt rosa/ferskenfarget glasskål, en veldig kul fotobok fra 70-tallet med masse kule bilder og to søte, små lampeskjermer som matcher den gule/oransje stolen min:) Har noen planer med de to siste og fikk jo enda flere ideer da jeg så hva Fjeldborg hadde lagd. Moro med nye ideer, kreative planer og mer farger, begynner å våkne fra vinterdvalen:)




PS: Takk for gode tips ang. bildekvaliteten. Hadde jo helt glemt bort at det var noe som het save for web:P Ser ut som det hjalp:)

fredag 2. mars 2012

Reise


Øyeblikks konkurranse med temaet reise passet jo perfekt for meg akkurat nå. Var vanskelig å velge ut et bilde, men valget falt til slutt på et som viser reise på flere måter. Både min reise, eksotisk motiv og elefantenes reise. Det virket som hunn-elefantene og barna alltid var på vandring. De er virkelig noen imponerende dyr, vi kom til og med veldig tett innpå:) Når de går mot bilen og passerer maks en meter bak, så holder man pusten for å si det sånn:) Utrolig å oppleve naturen og dyrene på så nært hold:)