torsdag 13. september 2012

Loppis

Årets loppis på hjemstedet mitt brakte ikke med seg så mange funnene, men to desto finere funn;) Jeg fikk ikke vært på selve loppemarkedet i år, men ei venninne og jeg har de siste årene hjulpet til når de pakker ut varene til loppemarkedet. Og da er vi så heldig at vi får plukke med oss noen av de fine tinga vi finner allerede da;) Et tips til de ivrige;) 

Og årets funn var denne flotte Luxo L-1 lampa og en fin vinballong. Vi fant to Luxo-lamper, så da ble det en til hver;) Denne er i en lys-lys mintgrønn farge, matchet perfekt det gamle skapet mitt. Men den mangler fot, noen som har noen ideer til hvordan jeg kan fikse det? Uten å måtte borre hull i et bord...


Og den store vinballongen er fin som pynt, helt som den var synes jeg. Jeg tror ikke det blir noen vinbrygging for å si det sånn:P6 kommentarer:

Åpent hus sa...

fine funn
enjoy! :)

Kaspara sa...

Heisan'
Oppdaget akkurat bloggen din og kommer helt sikkert tilbake.
Superfine funn, vinballogen var jo helt fantastisk i fargen. Jeg har så pasjon for slike vinballonger og klarer ikke gå fra en om jeg ser en.
Fin kveld til deg!
Stor hilsen fra Kaspara

katarinas stil sa...

For noen kupp, fargen på vinballongen var jo helt fantastisk fin da :) Ha en super helg ;)

Hege Synøve Kolstad Evensen sa...

Lykken er et skikkelig loppisfunn! Lekkert:) God søndag!

KROnPRINSESSENE sa...

Kom jammen meg over en Luxo i går jeg også!
20 kr... det må jeg kalle ett kupp :)
Herlig vinballong som ble med hjem også.
Klem May Helen

Anonym sa...

Jeg tror du kan bruke lampefestet til Ikea-varianten av denne lampen. Husker ikke hva den heter, men den koster mindre enn en hundrings.