mandag 23. juli 2012

Loppis og arbeidsrom

Arbeidsrommet begynner å komme på plass. Og siden vi fortsatt har garderobeskapene våre i dette rommet, må man jo ha et speil. Dette runde speilet fant jeg på et loppemarked i helga, og med en reim fra en gammel veske, syns jeg det ble veldig kult:) Gøy med nytt speil til en femtilapp:)


Kartet på veggen har jeg hatt stående på rull lenge. Og det har jeg vært så heldig at jeg har fått:D Det er med typiske kartfarger på andre siden, men liker denne siden i gråtoner best.


Og endelig fikk jeg hengt opp lyslenka mi. Har liksom ikke vært det store sommerværet, så da syns jeg det er litt kjedelig å henge den ut. Bedre å kunne nyte synet av den her inne, så får vi heller ta den ut hvis vi skulle være så heldig å få noen fine sommerkvelder snart. Krysser fingrene!

Ble visst ikke så mye aktivitet her inne i ferien. I dag var det jobb igjen etter to uker ferie. Men jeg skal bare jobbe to uker, før jeg skal ha en uke til med ferie. Deilig:) Satser på at sommeren viser seg fra en bedre side da! Ha en fin kveld:)

6 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Love love!! Kult speil da! Den var du heldig med :) Kartet også!!!

misiverd sa...

Så stilig og så lurt å bruke ei veskereim! Korleis festa du reima? Mogleg eg kjem til å stjele ideen din...:-)

Marianne sa...

Syns du skal ha med et bilde der lyslenka er mer sentral og vi kan se hvordan du har hengt den opp/hvordan den gjør seg i rommet. ;)

Du er jo så flink, så må jo få se hvordan du har tenkt! :P

Eldrid sa...

Loving it!

Flisan sa...

Kult speil ! Et kupp!
Ønsker meg også en sånn lyslenke - hvor kjøpte du?
La meg til som følger hos deg jeg - gladere meg til å følge deg videre!!
Klem

Marianne sa...

Ryddighetspolitiet! Duruduruuu! ;)

Tusen takk! Likte det bildet veldig godt selv også :)