torsdag 24. mai 2012

Mitt kamera - utfordring


Månedens utfordring hos Fabelaktig er denne måneden "Vis meg ditt kamera". Det passet veldig bra, siden fotoutstyret mitt nettopp har fått seg et nytt "hjem":) Kelly Moore-veska har selvfølgelig kommet:) Den er så fin og se på og har så god plass, at nå er dette det faste hjemmet til fotoutstyret mitt. Uansett om veska henger på skulderen min eller står til pynt i stua;) Men det var jo kameraet mitt jeg skulle vise, ikke bare veska.


Kameraet mitt er et Canon 40D som jeg kjøpte for 4 år siden, da jeg var fotograflærling. Da jeg begynte som lærling hadde jeg et Nikon-kamera, men siden fotografen jeg jobbet for hadde Canon, byttet jeg over til det for å kunne låne utsyr o.l. Så at det ble Canon var jo litt tilfeldig, men nå kunne det ikke blitt noe annet;) Jeg er veldig fornøyd med dette kameraet, selv om jeg til tider har syntes at det var i største laget. Men til profesjonell bruk er det supert!


Jeg har to objektiver til kameraet og en ekstern blitz. Teleobjektiv er foreløpig kun en drøm. Jeg er aller mest glad i Makro-objektivet mitt Canon EFS 60 mm f/2,8 Macro.


Men når det kreves litt mer fleksibilitet bruker jeg Canon EFS 17-85 mm.Siste investering var en ny ekstern blitz. Fra før av hadde jeg en uoriginal blitz, original Canon-blitz er en drøm i forhold! Ihvertfall Canon Speedlite 430EX II :) Jeg bruker den nesten alltid indirekte, men til det er den veldig kjekk å ha.


Siden jeg synes speilrefleksen min til tider kan bli tung å bære på, kjøpte jeg meg i fjor et bra kompaktkamera, Olympus XZ-1. Er veldig fornøyd med det som ekstrakamera og reserve for speilrefleksen. Det har mange manuelle muligheter og god optikk og lysfølsomhet til kompaktkamera å være. Alle bildene av speilreflekskameraet og utstyret i dette innlegget er tatt med det. Også er det jo så fint å se på:) Elsker sprett-opp-blitzen;)


Og se! Alt sammen får plass i veska:) Til og med refleksskjermen min og dataen om jeg vil. I tillegg til alt småtteri som må være med. Gleder meg til ut på tur med denne veska:)


Nå skal sola nytes litt mer:) Ha en flott sommerdag! 

4 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Den veska blir man bare glad av!

Den er helt nyyydelig :)

KLEM

tinemor sa...

Jeg har akkurat fått eos 60 D,
og holder på å bli kjent med det.
Kjempefornøyd så langt.
Men veske har jeg ikke
Din var jo kjempelekker!!!
Grattis
Klem, Tine

Desiree sa...

Har også Canon og Kelly Moore, en god kombinasjon :)

Kathrine 'Glimt' sa...

lekker lekker veske :)
Jeg er canon-jente jeg også ;) og har en 500d som i disse dager byttes ut med en 60d :-))