søndag 31. oktober 2010

Londonfrokost


Plutselig var visst over en uke gått! Jeg har ikke vært i London en hel uke desverre, men koste meg der i nesten fire dager med to flotte venninner:D Koste oss med shopping, sightseeing og skikkelig jentetid! Og vi hadde fakitsk fint vær alle dagene bortsett fra hjemreise-dagen. Deilig! Disse bildene er fra kafeen i Notting Hill hvor vi spiste frokost da vi ankom London på lørdag. Utrolig stilig kafe! Vi satt ved et langbord med mange andre, med masse forskjellig pålegg på bordet og nydelig mat! En god start på London-turen! Fikk desverre tatt lite fine bilder som viser hvor fin kafeen var, men dere ser vel hvor fin bordplata var:P

Etter at vi kom hjem fra London har det i grunn gått i ett. På jobb hver dag, minst til klokka seks, og masse å gjøre mens jeg var der. I går hadde vi offisiell åpning av tekstilavdeling i La Maison og klesbutikk ved siden av, så da skulle alt være perfekt:) Og det var min siste dag, så det ble en skikkelig avslutning! Og i morgen venter ny jobb i Home & Cottage:) Gleder meg!:)

Litt uklart bilde, men måtte vise frem denne kule veggen full av skuffer!

Og den utrolig gode og fine frokosten! Nammmm....

Kommer nok flere bilder fra London etterhvert og av shoppingfangsten! Men nå skal søndagen og finværet nytes:) Ha en flott søndag!

onsdag 20. oktober 2010

Forkjølelse og London

Da var vintertemperaturen og forkjølelsen på plass... Så i dag sitter jeg hjemme å slapper av for å få den bort, forkjølelsen altså:P For på lørdag drar jeg og to venninner til London og da må man jo være frisk:D Gleder meg masse! Tar gjerne i mot tips. Har vært der flere ganger før, men en stund siden sist nå. Og vi skal være hele fire dager så vi har god tid:) Og når jeg kommer hjem igjen er det bare noen dager før jeg begynner i den nye jobben! Blir spennende:)

Ha en fin dag!

onsdag 13. oktober 2010

Gave

Må bare vise frem de fine lysestakene og lysene(de med lilla lys) jeg fikk av min kusine som takk for at jeg tok bilder av hennes skjønne lille 1-åring under her. Gaven falt veldig i smak og inspirerte meg til å lage et fat med høye lysestaker++, koselig nå på høsten. Tusen takk Marita:)

Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen! Betyr utrolig mye å høre at dere liker bildene mine!:) Og takk for all inspirasjon dere gir meg:) Takk! Nå er det natta her i huset, god natt:)

tirsdag 12. oktober 2010

En skjønn 1-åring:)

En liten smakebit på vilder av søte lille Natalie som jeg tok bilder av på søndag. Så søt og så aktiv:) Men fikk da tatt noen bilder allikevel. Ble en aktiv time for fotografen og mor også;) Prøvde meg på litt forskjellige actions i photoshop i dag, så her er en annen variant. Kommer nok flere bilder etterhvert:) Ha en flott kveld! (Er forresten storesøsteren det er bilde av i headeren)

mandag 11. oktober 2010

Høststemning

Da var det en ny uke igjen. Med en kald start med årets første frostnatt her i byen... Men er ikke så farlig det når man kan kose seg inne:) Her er flere bilder fra forrige ukes fotoshooter, koste meg:) En av de to lyslenkene mine endte opp på speilet  i gangen, da får man jo dobbelt utbytte:) Og litt glam:)

Og så lekte jeg litt med maten:P Moro å ta bilde av, ikke like delikat å spise etterpå:P Disse bildene ble jeg inspirert til av Eldrids vakre blogg, absolutt verdt et langt besøk om ikke du har vært der før! Masse gode tips og nydelige bilder og ord.

I går hadde vi en veldig koselig dag hos min kusine og hennes familie, med blant annet fotoshoot av de søte jentene:) Kommer nok noen bilder av de i morgen tenker jeg;) God natt!

tirsdag 5. oktober 2010

Bestikk, lyslenke, kamera...

I dag har jeg kost meg med fotografering her hjemme:) Fikk en ide, så når man har god tid er det jo bare å sette i gang. Var moro å prøve seg på litt annerledes bilder, mye mørkere enn jeg er vant til. Men det passer jo nå på høsten:) Rart hvor påvirket man blir av værendringene:P Disse sølvbestikkene har jeg og mannen min arvet fra diverse besteforeldre:) Koselig og fint å pynte med! Den lille kanna er også fra mannens bestemor. Fint brunt farget glass.



Også lekte jeg meg med lyslenke:) En morsom effekt på bilder og veldig fint i interiøret. Jeg har tenkt at lyslenker hører jula til, men lenker med hvite lys som denne kan jo i grunn brukes året rundt. Så tror jammen jeg skal finne en plass til den i morgen:) Ha en fin høstkveld! Her er det virkelig ruskete i kveld... Litt koselige og, når man kan sitte inne;)