onsdag 20. oktober 2010

Forkjølelse og London

Da var vintertemperaturen og forkjølelsen på plass... Så i dag sitter jeg hjemme å slapper av for å få den bort, forkjølelsen altså:P For på lørdag drar jeg og to venninner til London og da må man jo være frisk:D Gleder meg masse! Tar gjerne i mot tips. Har vært der flere ganger før, men en stund siden sist nå. Og vi skal være hele fire dager så vi har god tid:) Og når jeg kommer hjem igjen er det bare noen dager før jeg begynner i den nye jobben! Blir spennende:)

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Ida Susanne sa...

ååå,heldige deg :)
London er en fantastisk by..
Når jeg er det, pleier jeg alltid å få med meg minst en musikal..
Er liksom noe helt spesilet å sitte i salen i den ene salen vakrere en den andre.
Og såå dyktige skuspillere/sangere og dansere..
En av gangene jeg var der, dro vi på en liten road trip med de kule 2 etasjes bussene..Nottighill er å anbefale. Så koselig sted, og da jeg var der var det en UNIK vintage butikk der :)

Også må man man jo innom Primark.. SYKT BILLIG der.. Og kvaliteten er også bra. Handler alltid de siste trendene innen mote der når jeg er innom. sååå mye kult på et sted :)

KOSE DEG MASSE :)

Og såklart.. Starte dagen med en Starbucks kaffe, da klaffer alt resten av dagen..

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet

mi-rachel sa...

masse god tur!
håper du blir god.
sliter og med en forkjølelse nå:)

Mette sa...

Hei Tonje. Fikk se en mail på jobb i Sfj om hvem som skal på opplæring fra Gulskogen. Så sto det Tonje der, kan det være deg? hehe. Jeg jobber onsdag 9-16 og torsdag 14-21. Kanskje vi får jobba litt sammen:)

Hilsen Mette