tirsdag 5. oktober 2010

Bestikk, lyslenke, kamera...

I dag har jeg kost meg med fotografering her hjemme:) Fikk en ide, så når man har god tid er det jo bare å sette i gang. Var moro å prøve seg på litt annerledes bilder, mye mørkere enn jeg er vant til. Men det passer jo nå på høsten:) Rart hvor påvirket man blir av værendringene:P Disse sølvbestikkene har jeg og mannen min arvet fra diverse besteforeldre:) Koselig og fint å pynte med! Den lille kanna er også fra mannens bestemor. Fint brunt farget glass.Også lekte jeg meg med lyslenke:) En morsom effekt på bilder og veldig fint i interiøret. Jeg har tenkt at lyslenker hører jula til, men lenker med hvite lys som denne kan jo i grunn brukes året rundt. Så tror jammen jeg skal finne en plass til den i morgen:) Ha en fin høstkveld! Her er det virkelig ruskete i kveld... Litt koselige og, når man kan sitte inne;)


8 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var herlige bilder! Skikkelig god stemning- skarpe. Trenger ikke bestandig å være lyst- supert at det er variasjon! Tips angående lyslenke- ha den i en fin vase eller inne i et fuglebur:)

Eldrid sa...

Så delikat og vakkert.
Du har et herli øye for skjønnhet!
Det e sant at man skifter litt fokus med årstiden. Likte din vri.
Litt høstig her også, koselig å kunne pysle inne da:)Lyslenkene er så herlig, min veninne bruker dem bak gardinen, genial ide til og med på sommeren er det fint.
:)

Åpent hus sa...

hei Tonje
kjempefine bilder
du begynner virkelig å få din egen signatur :)

hvordan trives du på nyjobben?!!

små og store drømmer sa...

Wow.
For noen fantastiske bilder du har tatt.
:)

mi-rachel sa...

fy søren så fine bilder.
og så kult med noen litt røffere og mørkere bilder.
blir ofte lyse lette interiørbilder liksom.
du er superflink!!
håper buisnessen din går bra!

Eldrid sa...

Hei igjen!
Jeg ble s glad over at jeg kunne være til inspirasjon...jeg elsker jo din blogg og du inspirere såå mye!Så vit at det går begge veier. Jeg blir bare glad når andre kan hente kreativitet fra noe jeg har gjort...og det er så kult med hvordan du bare tar det til nye høyder, i love it!:)
Tenkte spørre deg hvordan det var å gå på NKF?..Jeg tenkte på å gå der, men det ble vanskelig siden jeg ikke bor i norge. Så jeg tenkte satse nett basert istede. Men skolen høres så spennende ut, og det ser jo ut som at du har fått mye utav å ha gått der:)
Nyt lørdags kvelden:)
*glaklem fra meg*

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

WOW! Så vakre bilder! Og så genialt å kombinere fotografikunnskapene dine med interiør, det gir deg en edge! Legger meg til som følger her hos deg!

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Ja den reportasjen fra villa Malla var så fin at man får ikke lyst til å dra dit når det er sol en gang men skikkelig ruskevær med trollsk stemning. Siden det ikke blir den helt voldsomme sommerferien neste år med en liten en så ligger det nok ann til noen slike besøk tror jeg, og VM står definitivt på listen.

Disse bildene likte jeg utrolig godt forresten. Lyslenker er så morro å fotografere for man får en helt spesiell effekt på bildene. I like :)