torsdag 25. februar 2010

Litt forandring

 
Fant ut at det kanskje var på tide å ha vannmerke på bildene mine, det er jo en liten sikkerhet i det og i tillegg ofte ganske pent syns jeg:) Ble ganske fornøyd med vannmerket og når jeg først var i gang tenkte jeg det var på tide med en ny header. Men det var ikke så lett, ble liksom ikke helt fornøyd... Hva syns dere? Noen tips? Vil gjerne ha en litt enklere header enn den jeg hadde, ble plutselig veldig lei av den... Nå er det Big Bang Theory på TVen, utrolig morsom og komisk serie:D Og vi har alle episodene på playstationen!:) God natt!

søndag 21. februar 2010

Vårblomster

Endelig skinner sola igjen! Etter noen dager med nærmest snøstorm er det utrolig deilig! Har jo sin sjarm med nærmest kolonnekjøring til jobb og å vasse seg gjennom ubrøyta fortau, men jeg sier heller ja takk til sol gitt:) Og muligheten til et lite håp om at det snart er vår, selv om gradestokken viser minus 10. Heldigvis kan man late som om det er vår inne. Her om dagen kjøpte jeg både en bukett med kirsebærblomster og en potte med perleblomster. Elsker kirsebærblomstene, de er så søte og vakre! Og perleblomstene gir skikkelig vårfølelse:) Nå tror jeg det er tid for en tur ut i sola også, ha en flott søndag alle sammen!

onsdag 17. februar 2010

Retrohylla mi:)

I hvertfall synes jeg at denne hylla på kjøkkenet vårt gir et litt retro inntrykk. Vet ikke helt hva som gjør det, men noen av tingene på den er i hvertfall retro. Er spesielt glad i den lille boksen med den lille gutten, utrolig søt:) I morgen skal jeg i "praksis-intervju"...:P Vi skal i praksis i april og endelig har i hvertfall noen vært positive til å skulle ta i mot meg i praksis. Krysser fingrene, og er veldig spent! Ha en fortsatt fin kveld!

mandag 15. februar 2010

Give-away hos MONOmeMå reklamere for give-away hos MONOme. Hun lager helt nydelige smykker, jeg liker spesielt godt øredobbene hun lager! Disse tre over står blant annet på ønskelista mi, så nå krysser jeg bare fingrene:) Give-awayen finner du her. Ha en fin kveld! (Skulle liksom stå på en linje disse bildene her da, men...)

søndag 14. februar 2010

Alle hjerters dag!

Inspirert av den virkelig store hjertedagen i dag, begynte jeg i går å leke meg med å putte hjerter på bilder jeg har tatt(underbevisst var jeg visst også litt inspirert av bloggen eye poetry fant jeg ut etterpå:). Det var veldig morsomt og enkelt synes jeg, en lett måte å sette et litt annet preg på bildene. Og endelig fikk jeg vist frem serviset mitt(på bildet til høyre). Veldig enkelt og pent synes jeg, og i tillegg veldig billig:) Er nok ikke veldig kvalitet over det, men men... Når det er så billig tør jeg iallefall å bruke det og det er jo poenget. Serviset er fra Kremmerhuset.

Når jeg først var i gang med hjerter fant jeg ut at jeg kunne lage morsdagskort også. Dette skal svigermor få, skoene er min kjæres første sko:) Mamma skal også få et, men det må jeg holde hemmelig itilfelle du er innom;) Ha en flott valentines dag, morsdag og fastelaven! Takk for alle hyggelige hilsener og alle dere som besøker bloggen min:) Alle disse hjertene er til dere:D

lørdag 13. februar 2010

Rom 123

I dag har jeg virkelig nytt å ha en lørdag fri:) Nesten bare gjort akkurat det jeg vil(bortsett fra litt skolearbeid). Deilig!

I noen måneder nå har jeg fått BoligPluss i posten, et flott blad, men jeg syntes etter en stund at det ble litt for ensformig og nesten bare nostalgiske hjem. Så da avbestilte jeg det og bestilte isteden Rom123 fordi jeg syns det virker som de har mer varierte reportasjer og mer fargerike og moderne hjem, som personlig er litt mer min stil. Men da jeg fikk første bladet i posten her om dagen måtte jeg le:) For hva møter meg: en forside i duse farger og et nostalgisk hjem:) Vakkert, men det var jo nettopp derfor jeg byttet:P Men innsiden levde opp til forventningene, masse forskjellig flott! Og jeg fant jo ut at bladet igrunn matchet veldig med leiligheten;) Jeg liker jo blått og turkis:D

Ha en flott lørdagskveld! Jeg har kost meg med å lage noen hjertebilder nå nettopp, så de skal dere få se i morgen, den store hjertedagen:D

torsdag 11. februar 2010

Utfordring og award

 

Jippi! Jeg har fått min første award her i bloggeland:) Denne hyggelige awarden fikk jeg fra Åpent hus, tusen takk! Med awarden fulgte en utfordring, må innrømme at jeg ikke er særlig god på sånne ting, men jeg skal gjøre et forsøk.

 
Utfordringen var å fortelle syv ting om meg selv. Noe vet dere kanskje fra før, men men...
1. Jeg er gift:)
2. Etter å ha vært innom tre forskjellige utdanninger på 5 år kan jeg kanskje virke noe ubesluttsom, men når jeg vet hva jeg vil så går jeg for det:) Er bare så mye forskjellig som virker gøy!
3. Jeg er kristen.
4. Jeg er odelsjente og oppvokst på gård. 
5. Jeg er veldig flink til å rote:P Men jeg liker store opprydningsdager. Og har begynt å bli bedre på å rydde underveis, er ikke alltid like lett å få til de store opprydningsdagene i hverdagen.
6. Våren er min absolutte favorittårstid! Jeg gleder meg! Et ekte vårbarn:)
7. Jeg elsker å lese, og er veldig glad for at jeg holder på med en praktisk utdanning som gir meg overskudd til å lese det jeg har lyst til istedenfor masse pensum:) Sist utleste bok er Salvadorena av Cecilia Samartin, anbefales! Et vakker og gripende historie:)

Er veldig mange jeg kunne sendt awarden og utfordringen videre til, men i dag velger jeg å sende den til:
Dere har alle tre utrolig flotte og inspirerende blogger som jeg besøker så ofte jeg kan:) Er helt frivillig å svare på utfordringen, men jeg synes dere fortjener en kreativ award:)

søndag 7. februar 2010

Vårstemning!

... nesten i alle fall;) Forsåvidt ganske kaldt enda, men strålende sol i hele dag fikk virkelig frem vårstemningen. Utrolig deilig med en ordentlig god D-vitamin dose:D Letter virkelig på humøret:) Og det gjør de koselige kommentarene deres også. Tusen takk! Ha en fin søndagskveld!

fredag 5. februar 2010

Vintage blått

...ingen inspirasjon til hva jeg skal skrive i dag, men inspirert til å redigere bilder:) Ha en fin helg!

tirsdag 2. februar 2010

Lekkert!

Tenk å kunne jobbe på et sånt kontor:) Dette lekre kontoret er kleskjeden Voice sitt hovedkontor, innredet av interiør- og designfirmaet Zinc. Innredningen var nominert til årets beste interiør i 2009. Jeg synes det var utrolig flott, det lille bildene viser i hvertfall:) Og en stor inspirasjon til oppgaven vi fikk i går. Vi skal nemlig innrede et arkitektkontor. Og jeg trengte sårt inspirasjon, er enda ikke helt gira på denne oppgaven, men det hjelper. Det hjalp også å besøke Hov Dokka i Sandefjord med klassen i dag. Det finnes faktisk en del stilige kontormøbler, og så utrolig behagelige... Prisen derimot... De hadde forresten også veldig stilige kontorlokaler, begynner nesten å drømme om å jobbe i et sånt stort firma:)

Nå er det snart tid for Frustrerte fruer:) Husker omtrent ikke hva som skjedde sist, men blir nok snart hekta igjen;) Ha en fin kveld!