lørdag 17. oktober 2009

Bilder og Bauhaus



I dag har det vært en produktiv dag. I går hentet jeg de siste bildene jeg hadde bestilt til forstørrelse, så i dag begynte jeg dagen med å henge opp bilder. Har planlagt denne veggen en stund så var gøy å endelig få den ferdig. Bildene under hang jeg opp for en liten stund siden, så nå begynner det å komme seg.


Senere i dag var vi på Bauhaus i Lier. Hvem hadde ant at det kunne være så gøy, for begge kjønn:) Alt fra verktøy til bilder til planter til kjøkken på samme sted. Vi fikk endelig kjøpt oss et teppe til stua, et flossteppe ble det, utrolig deilig å ha føttene på:) I tillegg fant jeg boken "sett farge på det", har sett den mange steder og til 99,- tror jeg det var et godt kjøp, virker veldig interessant. Det vi egentlig dro for, var for å kjøpe ny dør til soverommet, den har hengt på halvt hold og alle dører her i leiligheten er i tillegg gule, antakelig av røyking. Så nå fikk vi ny dør til soverommet og ny, hvit dør til baderommet er på vei. Ha en fin lørdagskveld!

1 kommentar:

cathrine - trettien [31] sa...

Hei!

Kjempefin blogg du har! Likte godt den mørke fargen på veggen. Skal male litt hjemme og titter på forskjelligfe fargen. Vet du hvilken fargekode veggen din har?

Hilden Cathrine