lørdag 17. oktober 2009

Bilder og BauhausI dag har det vært en produktiv dag. I går hentet jeg de siste bildene jeg hadde bestilt til forstørrelse, så i dag begynte jeg dagen med å henge opp bilder. Har planlagt denne veggen en stund så var gøy å endelig få den ferdig. Bildene under hang jeg opp for en liten stund siden, så nå begynner det å komme seg.


Senere i dag var vi på Bauhaus i Lier. Hvem hadde ant at det kunne være så gøy, for begge kjønn:) Alt fra verktøy til bilder til planter til kjøkken på samme sted. Vi fikk endelig kjøpt oss et teppe til stua, et flossteppe ble det, utrolig deilig å ha føttene på:) I tillegg fant jeg boken "sett farge på det", har sett den mange steder og til 99,- tror jeg det var et godt kjøp, virker veldig interessant. Det vi egentlig dro for, var for å kjøpe ny dør til soverommet, den har hengt på halvt hold og alle dører her i leiligheten er i tillegg gule, antakelig av røyking. Så nå fikk vi ny dør til soverommet og ny, hvit dør til baderommet er på vei. Ha en fin lørdagskveld!

1 kommentar:

Cathrine sa...

Hei!

Kjempefin blogg du har! Likte godt den mørke fargen på veggen. Skal male litt hjemme og titter på forskjelligfe fargen. Vet du hvilken fargekode veggen din har?

Hilden Cathrine