fredag 24. august 2012

På Facebook


Nå er plutselig Fredbo design på Facebook også, du finner meg her. Facebook-siden har jeg først og fremst laget med tanke på firmaet mitt, ikke nødvendigvis det som skjer her på bloggen. Så der kommer jeg nok til å legge ut litt andre ting enn her. Jeg blir veldig glad hvis du vil like siden min :)

onsdag 22. august 2012

Nytt soverom

Her kommer mer bilder fra det nye soverommet vårt. Det er veldig enkelt innredet, synes det er deilig på soverommet. Blir mer avslappende på en måte. Kan nok hende det kommer noen bilder på veggene etterhvert, men med panel og denne grå-fargen på den ene veggen, så føler jeg ikke like mye behov for det. Blir nesten som et bilde i seg selv. Den panelen som er grå var i dette rommet fra før, så den har vi bare malt. To av veggene er nye, med ferdigmalte panelplater og den siste er i mur. Så kjedelig er ikke veggene uansett:) Foreløpig er eneste veggdekoren ellers "hodegavlen" som har blitt med fra det gamle soverommet.Veldig kjekt med en fin TineK-kurv til å legge sengeteppet i når det ikke er i bruk.

Telefonbordet etter mormor passer perfekt til å oppbevare litt undertøy og annet stæsj. Vi har valgt å ikke ha noen garderobeskap inne på dette soverommet, så foreløpig har garderoben blitt igjen på det gamle soverommet. Synes det er deilig å slippe å bruke plassen inne på det nye rommet til det. Vi tester ut den løsningen først, men vi har en liten gang utenfor det nye soverommet, så kan nok hende den flytter dit etterhvert.Det ble et skikkelig bilderas fra soverommet, men håper dere liker det?:) Ha en flott dag!

mandag 20. august 2012

Smakebiter

Her kommer noen hint fra det nye soverommet vårt. Grunnen til at vi har fått et eget arbeidsrom er jo at vi flyttet soverommet ned i kjelleren. Etter å ha byttet vindu er det endelig godkjent som soverom. Vi flyttet ned i litt hui og hast, for å få sovet der i sommer. Er så svalt og godt der nede! Nå begynner det endelig å se litt bra ut der og, så snart kommer flere bilder;) Ha en flott dag!
onsdag 15. august 2012

Tilbake til hverdagen

Ferien slo visst ut denne bloggen min litt:P Men nå er det tilbake til hverdagen. Jeg delte opp ferien min litt, men nå er sommerferien over for denne gang. Jeg fikk heldigvis litt sommervær den siste uka med fri:)

Jeg viste jo litt detalj-bilder av det nye arbeidsrommet vårt i forrige innlegg, og her kommer (som etterlyst av Marianne;)) noen oversiktsbilder. Nå var det ryddig nok:P Veldig deilig med et rom kun til databruk og jobbing. Tidligere har vi sittet mye med dataen på fanget i sofaen, og da blir det fort brukt mye unødvendig tid på dataen og ikke akkurat i riktig ergonomiske posisjoner:P Så kjenner jeg har godt av litt mer system på det området. Og her kan vi allikevel sitte sammen å jobbe. Det er hverdagskos:)