fredag 27. april 2012

Enkle rammer


Det enkle er ofte det beste:) Tre-dingsen fra loppemarked ble en veldig fin ramme syns jeg. Og veldig enkelt:) Noen som forresten har peiling på hva den egentlig kan ha vært brukt til?

Og rammen jeg kjøpte på loppemarked ble også enkelt dekorativ. Sånne gamle rammer er jo så fine i seg selv, og bakstykket var litt stygt, så jeg satte like godt den tomme ramma bak noen lys. Er jo ikke noe nytt i bloggverdenen med tomme rammer akkurat, men dette ble visst den første hos meg:)



Ha en flott fredag og helg alle sammen! Jeg håper det blir fint vær i helga så vi kan få brukt den nye fine verandaen som endelig er ferdig:) Og husk å bli med på "Gi-bort"-en min:)

torsdag 26. april 2012

Vår i sofaen


Nå var de virkelig tid for mer vårstemning i sofaen, selv om det lar vente på seg ute. Friske farger og mønstre gjør susen:) Har lett lenge etter puter med de rette fargene og rette mønsteret, men antakelig låst meg veldig fast i noe jeg hadde sett for meg. For plutselig fant jeg noe som passa, rett under nesa mi på jobb;) I tillegg spanderte jeg på meg nye innleggsputer med dun, deilig;)


Til og med pus matcher ;)

Husk på "Gi-bort"-en jeg har gående:) Ha en fin dag!

onsdag 25. april 2012

Endelig loppetid


Endelig fikk jeg vært på loppemarked igjen;) Og et hvor jeg i hvertfall fant noen småting jeg likte. Fant ut at det blir ekstra billig når man drar på søndag, posesalg overalt er kjekt:) Særlig når man kan dele pose med ei venninne;) Fangsten ble en ramme, glass-kopp, lysestake, blazer e.l. i lin og en tredings som var veldig kul og akkurat passe slitt. Tenkte tredingsen skulle bli en enkel fin ramme et sted.

Husk på "Gi-bort"-en jeg har gående:) Ha en flott kveld!


mandag 23. april 2012

Gi-bort


Da var det tid for en gi-bort her på bloggen som jeg lovte:) Må jo feire alle dere flotte mennesker som vil følge meg og at jeg har fått ny hjemmeside. Premien er to fat i metall fra Broste Copenhagen, det ene har diameter på 31 cm, det andre 26 cm. En heldig vinner får begge fatene. (Jeg syns rett og slett det blir for dyrt å sende pakke til to steder, post koster!) 

For å være med i trekningen må du gjøre følgende:
1 lodd for kommentar.
1 lodd for å følge bloggen min.
1 lodd for å linke på bloggen din.
(Bruk øverste bilde).

Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodd du tar.

Alle kan delta.
(Husk å legge igjen mailadresse i kommentarfeltet hvis du ikke har egen blogg).

Trekning 1.mai klokka 15.00. Håper dere liker premien og lykke til!



torsdag 19. april 2012

Street photography

Her er mitt bidrag til Øyeblikks konkurranse "Street photography". Det var det første bildet som falt ned i tankene mine da jeg så konkurransetemaet. Jeg tok det for to år siden da jeg besøkte min søster i Bath. Jeg trodde jeg tok bilde av utstillingen og vinduet, men da jeg kom hjem oppdaget jeg plutselig dama med hunden:) Moro med overraskelser i sine egne bilder:)


tirsdag 17. april 2012

100 følgere og ny hjemmeside

Oj, lille meg har plutselig 100 følgere:) Tusen takk for alle dere som vil følge meg og som legger igjen veldig koselige kommentarer:) Uten dere ville jo ikke blogging vært det samme. Og samtidig passer det jo å vise frem min nye hjemmeside, som min flinke mann har laget til meg:) Ta gjerne en titt og fortell meg hva du syns. Jeg trenger å høre hva noen andre synes, man blir litt blind til slutt selv:P 

Og følg med, begge disse tingene må jo feires, så snart kommer det en give-away...:)

Ny yndlingsplass


I forrige innlegg viste jeg et lite glimt av denne skjønnheten som har flyttet inn hos oss:P Akkurat passe slitt og sliten i mine øyne, og det var grunnen til at jeg fikk den veldig billig;) Etter litt fiksing ble den ihvertfall brukbar, så nå er dette den nye yndlingsplassen. Deilig med en stol man kan krype helt opp i:) Den krever i grunn litt mer plass rundt seg enn det den har her, men men... Det har vi ikke i denne leiligheten. Nå er det snart tid for jobb, ha en fin dag!


torsdag 12. april 2012

Påskepause

Så var det plutselig lenge siden sist. Håper alle har hatt en flott påske! Jeg har bare slappet av og kost meg med familie og venner. Deilig;) Og mannen har bygget terrasse;)



Terrassen begynner å nærme seg ferdig, mangler bare gelender før jeg kan begynne med den morsomme delen av jobben;)


Og jeg har fått Instagram på mobilen(siden det nå har kommet til Android:), og koser meg med morsomme effekter;) Da må alt mulig tas bilde av;) Som av pus som koser seg i dagens siste solstråler og den fine stolen som har flyttet inn hos oss.