onsdag 29. februar 2012

Kenya:)

Da var jeg tilbake i hverdagen etter en fantastisk tur til Kenya! Har i grunn ikke gode nok ord til å beskrive opplevelsen... Ca 90 mennesker som feiret bryllup på norsk og kenyansk vis, var på safari, afrikansk fest og masse mer. Masse spennende folk, dyr, natur, lukter, lyder og opplevelser. 10 dager fulle av masse inntrykk og også minner for min del. Tror jeg kommer til å la bildene snakke for meg, her kommer noen forskjellige smakebiter:) Her er det snart natta, fortsatt litt på etterskudd etter en natt på flyet.





(Ps: Bildene får en del dårligere kvalitet i nettleseren/blogger enn i Photoshop. Andre som har vært borti dette? Noen tips?)

fredag 17. februar 2012

Hos mine venner


Her i huset går det mest i pakking om dagen, så er ikke så mye å ta bilde av... Så da viser jeg noen detaljbilder fra mine kjære venners leilighet i steden. Går nok mest i pakking der om dagen og, de skal nemlig på tur sammen med oss og ca 80 andre til Kenya:P


De har vært kjempeflinke og pusset opp det som egentlig ikke var mye mer enn to kjellerstuer til en superflott leilighet. Skal vise litt mer bilder en annen dag, hvis jeg får lov;) Kanskje jeg har noen førbilder også...


I kveld blir det koselig jentekveld, før vi straks reiser avgårde til Kenya:D Reisefeberen begynner å melde seg nå:)

lørdag 11. februar 2012

Enda en lampeskjerm

Jeg har jo fått meg enda en TineK-skjerm, samtidig med den grå-lilla jeg har på det gamle skapet. Helt enig med Therese Fjellrosa der;) Den er ganske lilla, selv om den heter grå. Men samtidig fikk jeg også en hvit lampeskjerm, av den mer rette typen. Trodde den skulle passe på den svarte lampa, men ble litt for stor og litt for hvit. Men den passet perfekt på stålampa vi har bak sofaen:) Supert, for de er jo så fine de skjermene:) Ha en fortsatt fin helg!

mandag 6. februar 2012

Kontraster og redigering


Jeg fant ut at jeg skulle lage et innlegg i stor kontrast til gårsdagens, selv om begge er foto-relatert. Har kost meg med masse fotoredigering etter at jeg fant bloggen "Sannas Photoshoprecet". Masse enkle, gode og kule tips til photoshop-redigering. Dette er noen av bildene jeg har kost meg med, de er fra Blå i Oslo, da jeg var der i desember. Den lysekrona er jo bare utrolig kul! Og murvegger og graffiti er alltid gøy å ta bilder av, i tillegg til at de gir inspirasjon til kule fargesammensetninger. Ha en fin ny uke:)


søndag 5. februar 2012

Hvitt

Temaet på siste konkurransen hos Øyeblikk er "Hvitt". Passer jo veldig bra med snøen dalende ned på utsida vinduet, men allikevel valgte jeg et sommerbilde som mitt bidrag:P Synes det passer bra både fordi det bokstavelig talt er hvitt og også er et bilde man kan lese mer ut av. Jeg synes det symboliserer frihet og håp, at man bare kan fly av sted til det uendelige. "The sky is the limit!". Krysser virkelig fingrene denne gangen, for et gavekort hos fotobag hadde vært fantastisk! Har nemlig allerede valgt meg ut veske jeg har lyst på, og driver og sparer:)


Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, jeg er veldig fornøyd selv også:) Et fint sted å hvile øynene på når man sitter i stua:) Ha en flott søndag alle sammen!