onsdag 29. februar 2012

Kenya:)

Da var jeg tilbake i hverdagen etter en fantastisk tur til Kenya! Har i grunn ikke gode nok ord til å beskrive opplevelsen... Ca 90 mennesker som feiret bryllup på norsk og kenyansk vis, var på safari, afrikansk fest og masse mer. Masse spennende folk, dyr, natur, lukter, lyder og opplevelser. 10 dager fulle av masse inntrykk og også minner for min del. Tror jeg kommer til å la bildene snakke for meg, her kommer noen forskjellige smakebiter:) Her er det snart natta, fortsatt litt på etterskudd etter en natt på flyet.





(Ps: Bildene får en del dårligere kvalitet i nettleseren/blogger enn i Photoshop. Andre som har vært borti dette? Noen tips?)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiske bilder! Nydelig brudepar- og superflotte, klare bilder av dyrene. Jeg synes bildene ser bra ut som du har lagt dem ut. Selv legger jeg ut bilder i png, da jeg opplever at det blir bedre på Blogger.

Lillekatt sa...

Oi, for en tur det ser ut til å ha vært!!!

Ad. bilder - opplever det samme selv, men har ikke funnet noe løsning....

øyeblikk.net sa...

Ojojoj, så spennende!! Fantastiske bilder av girrafene :)
Du må ha hatt en uforglemmelig tur!!!

øyeblikk.net sa...

PS: pleier du å trykke på "Save for web" i Photoshop?? Det pleier å hjelpe..

Anne sa...

Hei du Camilla tipsa meg om bloggen din, superfine bilder!!

Tipsa meg, for på vei til Sør-Afrika og forosafari sjøl, i natt, litt blandede følelser, men bare å kaste seg utti det sikkert.

Ser du skriver litt om bilde publisering her, forsøk png format :-) det tipset fikk jeg og mye bedre, synes nå jeg da :-)

Annehilsen.

Trådsnella sa...

hvis du lagrer bildet i photoshop som "save for web" må du passe på å lagre bildet som jpg med maximum kvalitet eller så blir det kornete.. kanskje det er der problemet ligger? kanskje du lagrer som GIF?

Bildene er forresten helt fantastiske og det ser ut som en DRØMMEtur!!