tirsdag 31. januar 2012

Nytt speil og Fabelaktig konkurranse


I går fikk jeg endelig på plass et speil jeg har kjøpt på jobben. Har hatt lyst på dette speilet fra House Doctor lenge, så da jeg hadde litt julagavepenger til overs tok jeg meg råd til det:) Også var det på salg i tillegg:) Ble veldig fornøyd med det oppå det hvite, gamle skapet. Og jeg fikk på plass litt av fargekombinasjonene fra forrige innlegg, i hvertfall på denne veggen:) Slenger meg med dette innlegget også med på interiørbilde-konkurransen hos Fabelaktig, hvor man kan vinne et Nikon kamera, wow! Krysser fingrene;)


søndag 29. januar 2012

Fargeinspirasjon

Litt inspirasjon på en søndagskveld. Noen gamle bilder fra Sköna Hem, fra min inspirasjonsmappe. Liker spesielt denne fargekombinasjonen for tida, varme og kalde farger, og en dæsj  dyp lilla:) Leter og leter etter en okergul eller mosegrønn pute(som ikke er for dyr:P), noen tips? Håper alle har hatt en fin helg, og får en god start på en ny uke:) God natt!



tirsdag 24. januar 2012

Tid for hjem og vår?:P


Sitter her og ser på Tid for hjem som pusser opp veranda, og plutselig kom jeg på at vi skal lage ny veranda til våren:) Plutselig gledet jeg meg litt for mye til vår og sommer med ny stor veranda isteden for stort gjørmehull(som det var i sommer). Er jo altfor lenge til! Men litt sommerlige farger har ubevisst begynt å dukke opp innvendig, denne fine lykta som jeg fikk i julegave f.eks. Deilig med noen små hint av vår, selv om det er mer vinter enn på lenge ute. Er jo fint med masse hvit snø og da, får nyte den nå når den er her;) Ha en flott vinterkveld!

torsdag 19. januar 2012

Smil:)


Blir med på Øyeblikks konkurranse med dette bildet fra i sommer. Gir meg sommerfølelse og godt humør hver gang jeg ser dette bildet;) Absolutt ikke teknisk fantastisk, bare masse god stemning! (for min del i hvertfall;)



søndag 15. januar 2012

Jeg må jo bare vise dere den skjønne, lille nevøen vår:) Kommer nok flere bilder av den skjønningen fremover:) Håper alle har en god søndag!

torsdag 12. januar 2012

Kamerabling

Takk for masse hyggelig tilbakemeldinger på forrige innlegg:) Jeg gleder meg stort til Kenya-tur ja:) Blir utrolig spennende! Og elefantputa så mange likte er fra Home&Cottage. Jeg falt pladask med en gang jeg så den, så den måtte bare bli med hjem.

Litt tilfeldige bilder her i dag, men syntes bare fargesammensetningen var litt fin. Og jeg fikk testa min nye blitz og vist frem det fine kamerasmykket jeg kjøpte på marked på Blå før jul:) Ha en flott kveld!

tirsdag 10. januar 2012

Global chic


NIB sin utfordring denne måneden passer i grunn veldig bra for meg akkurat nå. Om litt over en måned skal jeg til Kenya:) Nesten hele familien skal dit og feire min kusines bryllup. Gleder meg masse! Så nå begynner jeg å komme veldig i Afrika-modus. Jeg har faktisk vært i Kenya en gang før, så noen av disse tingene er fra den gangen og noe er ting jeg nok har falt for fordi jeg har vært der;) Merkelig det der, interessen henger gjerne litt igjen fra de stedene man har besøkt. Er vel sånn stilen "Global chic" har blitt til kanskje:)? Jeg klarte jo ikke å nøye meg med et bilde når jeg først var i gang, så slenger med noen til:) Ha en flott dag!


mandag 9. januar 2012

Hos min venninne:)


Da jeg var i Oslo før jul på venninne-julebord, måtte jeg ta noen bilder av rommet til en av mine venninner. Masse fine og kule detaljer:) Og lyst og fint å ta bilder av:) Og en super helg med skjønne venninner:)

Synes det er moro å ta bilder av andres hjem, man får et litt annet perspektiv på ting synes jeg. Her hjemme tar jeg jo så mye bilder at jeg ser meg vel litt blind. Så kanskje kommer det glimt fra flere hjem etterhvert;)






onsdag 4. januar 2012

Godt nytt år!

Godt nytt år, alle sammen! Håper alle har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring:) Jeg har kost meg med familie og venner, og veldig lite blogg:P Tenkte jeg skulle starte det nye året med noen bilder fra året som gikk, moro å se litt tilbake;)

Januar
Jeg startet året i fjor med bilder fra det nydelige hjemmet til min svigerinne og svoger, som nå rett før jul ble foreldre til en liten gutt:) Gleder meg til å være tante for han:)

Februar
I februar pusset vi opp kjøkkenet litt:) Fortsatt veldig fornøyd med det!

Mars
I mars kom dette fine gamle skapet i hus:) Ble ikke noen maling på det, skapet er fortsatt hvitt og slitt og fint:)

April
I april lagde jeg denne enkle sengegavlen:)

Mai
 I mai ommøblerte vi litt i stua og satte sofaen på skrå;) Var veldig skeptisk først, men liker det godt nå:)

Juni
 I juni kjøpte jeg meg mitt nye, flotte kamera:) Og koste meg med ferie:)

Juli
I juli var vi forlovere i et fantastisk låvebryllup:) En flott dag og et flott par:)

August
 I august kom denne bildeveggen oppi stua. Og vi koste oss med litt ferie igjen, blant annet i flotte Århus.

September
 I september var det klart for loppemarkeder igjen:) Denne klokka var noe av fangsten.

Oktober
I oktober ble det mer loppemarked og denne staselige stolen fikk bli med meg hjem, selv om den nesten ble solgt to ganger:P
November
I november begynte juleforberedelsene og plutselig var det advent.

Desember
   Og så var plutselig jula her, og jeg rakk så vidt å vise julepynten før jula slo til for fullt:)

Takk for et flott bloggeår, med masse fin inspirasjon, koselige tilbakemeldinger og nye bekjentskap:) Gleder meg til et nytt år med masse flott inspirasjon. Håper jeg kan være med å inspirere litt og;) 

Godt nytt bloggeår!