søndag 28. november 2010

1.søndag i advent og åpningshelg

Da var det  plutselig 1. søndag i advent!:) Gleder meg til jul, men har oppdaget at jeg begynner å få litt dårlig tid... Ikke en eneste julegave er innkjøpt... Men det ordner seg nok, gjør jo alltid det;) I dag bare nyter jeg fri og advents-stemning, med tente lys og snøen dalende ned utenfor.

... og litt adventspyntet stue:)



Skulle jo vise dere noen bilder fra jobb også. Nå er åpningshelga overstått, og over all forventning! Masse folk alle dager, masse hyggelige tilbakemeldinger og gode salg! Utrolig morsomt med en sånn brakåpning etter mye jobbing:) Rakk kun noen veldig få bilder veldig i farta før kundene stormet inn på torsdag, og nå ser jeg at det nettopp er lagt ut masse flotte bilder på Home&Cottage-bloggen, så jeg sender dere heller videre dit:) Til og med opptil flere bilder av meg, ser jeg...

Ha en strålende 1.søndag i advent! 

søndag 21. november 2010

Nostalgisk

Tida flyr visst litt fra meg for tida, tenk snart er det 1.søndag i advent! Den siste uka har det stortsett gått i jobbing, minst ni timer om dagen, da blir det lite tid til blogging. Så da blir det mest helgeblogging enn så lenge. Jeg burde jo tatt noen bilder på jobb, men det har jeg ikke rukket å tenke på. Skal prøve å få tatt noen bilder til uka. Vi har i grunn stått på hodet i pappesker store deler av dagene, men nå er nesten alle pappeskene borte:) Veldig gøy å se at butikken begynner å ta form! Og på torsdag er den store dagen! Stor åpning av butikken vår og hele den nye delen av Gulskogen kjøpesenter. Så da er det bare å komme:)


Her i huset blir det stadig mer nostalgisk pynting jo nærmere jula vi kommer. Jeg har jo ikke spesielt nostalgisk stil ellers, men når jula nærmer seg da blir jeg litt nostalgisk:) Så i går ble hylla som før har vært litt retro, nostalgisk isteden. De gamle sandkakeformene, marsipanformen og kjevla fikk jeg av svigermor sist helg, kortene er fra Sagen Vintage, ris-skjea og den gamle skåla har jeg hatt med fra jeg flyttet hjemmefra. Koselig å få vist frem og brukt gamle arveting:) Nyt søndagen! Det skal jeg:)

onsdag 10. november 2010

Julepynt...

Da var opplæringen i den nye jobben "ferdig" og i morgen starter vi i vår egen butikk:) Riktignok ikke åpen butikk enda, men stas allikevel! Så nå blir det sjauing og jobbing for fullt for å åpne butikken. Blir spennende!

Utenfor er det hvitt og fint nå (i hvertfall når man kan sitte inne å se på det:), så da passer det jo bra å vise frem juleting jeg har handlet mens vi var på opplæring hos Home&Cottage i Sandefjord. Litt tidlig å handle julepynt synes jeg, men vår butikk åpner jo ikke før helt i slutten av november så da måtte jeg jo passe på å kjøpe litt nå:) Og jeg falt helt pladask for soppene, så de måtte jo bare kjøpes:) Lyset med jomfru Maria er fra den gamle jobben min, ellers er soppen, konglen og skåla med lys fra Home&Cottage.

Ha en flott kveld!


søndag 7. november 2010

Livstegn

Uff nå ble det lenge mellom hver gang her. Tida fyker av gårde og jeg koser meg i ny jobb:) Mye å lære og slitsomt med mye nytt, men veldig gøy:D Foreløpig er det opplæring i andre butikker, men på torsdag begynner vi i våre egne lokaler, gleder meg! Ellers har jeg et lite loppelampeprosjekt på gang, skal få vist den frem så snart den er ferdig:) Moro med noen kreative prosjekter:) Ha en fin søndagskveld!