søndag 21. november 2010

Nostalgisk

Tida flyr visst litt fra meg for tida, tenk snart er det 1.søndag i advent! Den siste uka har det stortsett gått i jobbing, minst ni timer om dagen, da blir det lite tid til blogging. Så da blir det mest helgeblogging enn så lenge. Jeg burde jo tatt noen bilder på jobb, men det har jeg ikke rukket å tenke på. Skal prøve å få tatt noen bilder til uka. Vi har i grunn stått på hodet i pappesker store deler av dagene, men nå er nesten alle pappeskene borte:) Veldig gøy å se at butikken begynner å ta form! Og på torsdag er den store dagen! Stor åpning av butikken vår og hele den nye delen av Gulskogen kjøpesenter. Så da er det bare å komme:)


Her i huset blir det stadig mer nostalgisk pynting jo nærmere jula vi kommer. Jeg har jo ikke spesielt nostalgisk stil ellers, men når jula nærmer seg da blir jeg litt nostalgisk:) Så i går ble hylla som før har vært litt retro, nostalgisk isteden. De gamle sandkakeformene, marsipanformen og kjevla fikk jeg av svigermor sist helg, kortene er fra Sagen Vintage, ris-skjea og den gamle skåla har jeg hatt med fra jeg flyttet hjemmefra. Koselig å få vist frem og brukt gamle arveting:) Nyt søndagen! Det skal jeg:)

3 kommentarer:

Stine sa...

Nyyydelig!!!
Hvilken butikk åpner du/dere??
Veldig spennende!!!

Mollie sa...

Så koselig! Så flink du er til å ta bilder, de av lysene var innmari fine. Ha en fin kveld og en god uke:-)

Hilsen fra Mollie

Eldrid sa...

Vakkert! Så kosleig du har pyntet til jul.
Tenkte på at det var lenge siden sist du hadde blogget...be så glad når du hadde postet en ny her inne.

Men forstår godt at tiden ikke strekker til..
Det er vell et kjent fenomen. Det hørest jo ut som du har funnet en jobb der intressen din og kreativiteten kan utfolde seg:)

klemmer
eldrid