lørdag 19. juni 2010

Dagen i dag

Da var det helg gitt:) Selv om den inneholder litt jobbing, men men...:) Her om dagen fikk jeg en utfordring av Åpent hus så nå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på den. Ettersom det har blitt ganske sent på kvelden svarer jeg om dagen som har vært isteden for den som nettopp skulle ha begynt:P

Dagen i dag:
Har vært innholdsrik, og allikevel ganske kjedelig til tider... Først hadde jeg en rolig dag hjemme med rydding, vasking og blomsterplanting:) Så var det jobb til klokka åtte... kjedelig på grunn av mangel på folk!

Morgenens nedtur:
Vedlig lite i grunn; sov så lenge jeg ville, hadde god tid til frokost og bare koste meg i grunn:)

Utenfor mitt vindu:
Er det nesten mørkt og regner:(

På mitt fjernsyn i dag:
VG-lista Topp20, grei bakgrunnsstøy med noen godbiter innimellom;)

Om litt vil jeg høre på:
Gubben som snorker:P Heldigvis gir han seg med en gang jeg sier i fra:P

Jeg har på meg:
Olabukse, gammelrosa t-skjorte og hvit cardigan, fra Kappahl og H&M. Kappahl har faktisk veldig gode olabukser hvis man bare skal ha en enkel en. Positiv overraskelse:)

I dag skal jeg:
I dag har jeg kost meg med blomsterplanting. Var vel i grunn på tide å få noen blomster i verandakassa. Har gledet meg til å ordne ute lenge, men var en stund noe kalt eksamen o.l. i veien... Noe som forøvrig gikk veldig bra:) Nå er jeg interiørkonsulent!

Men jeg vil heller:
Ikke noe særlig annet, men kunne gjerne byttet bort de to siste timene på jobb. Første dagen med sommeråpent, det var ikke så mange som hadde fått med seg det for å si det sånn...!

I vinduskarmen min står:
Tja, hvilken vinduskarm skal man velge... I den nærmeste står en lykt og en liten lampe. Og ofte inneholder den også en grå katt:)

I helgen skal jeg:
Først jobbe, så være sammen med min kjære familie. På søndag skal jeg plage lillesøster litt med kameraet, fortsettelse følger på det punktet;)

Morgenens lykke:
Stå opp når man våkner av seg selv, utrolig deilig! Selv om jeg fikk litt hjelp av pus:) Altså den med hale:P

Bilde(r) dere aldri har sett før:
Det er jo mange av de, men jeg valgte noen fra i dag. Knipset noen bilder rundt i stua, helt ustylet og akkurat som det var. Litt moro det også, og en fin måte å utfordre meg selv til å ta litt annerledes bilder.Og er vel ikke så mange bildene jeg har vist av den store svarte tven vår:P Mannen i huset hadde mest å si på det valget kan du si:)

Ja, det var utfordringen. Ikke så veldig interessant kanskje, men men...:) Utfordringen sender jeg videre til de to skjønne bloggerne Sukkertøy for øyet og Fjellrosa. Totalt frivillig:) Ha en fin helg!

3 kommentarer:

FruFly★Heidi sa...

Koselig å lese om dagen din! Og gratulerer med overstått eksamen - og god helg. Klem Heidi

Hem sa...

Så roligt och läsa om din dag! :)
Ha en finfin dag imorgon!
Kraam Annaleena

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg er med :) Skal forsøke å få tatt den før ferien begynner på torsdag. Så søt den lille vasen var med den rosa blomsten. Enkel men fin likevel, just the way i like it :) Også likte jeg at bildene ikke var bloggifiserte, for dem finnes det ikke mange av i blogglandia. Tror ikke du finner et eneste ett hos meg ;)

Ha en fin tirsdag søte du :)