søndag 15. november 2009

Nostalgisk eller fargerik jul?


Jul nærmer seg, og det er i grunn jul overalt allrede, i butikkene og på bloggene:) Jeg gleder meg!!! Ellers i året har jeg interiørmessig blitt mer og mer glad i farger og en mer moderne stil. Men når det kommer til jul er jeg fremdeles veldig nostalgisk av meg. Syns den fargerike versjonen av jul over, er utrolig stilig og kul, men jeg faller enda mer for versjonen under. Ikke for mye rødt, men litt syns jeg man må ha til jul. Gjerne en litt rustikk versjon. Gleder meg til å begynne å pynte! Men begrenser meg foreløpig, prøver å vente til første søndag i advent:)

Og telleren min viser nå over 1000 besøkende:) Moro! Takk for alle hyggelige kommentarer og at dere besøker bloggen min:) Ha en fin søndag:)


Bilder fra Rie Elise Larsen, Nordhjem.dk, Pentik og Kremmerhuset.

5 kommentarer:

hverdagsgodteri sa...

Jeg vil gjerne ha en blanding.:) For mye i bare rødt og hvitt blir fort kjedelig, synes jeg. Mens alle de fargerike kulene/juletrepynten i bildene øverst, er for meg litt nostalgiske og minner om juletrepynten fra jeg var liten. Men de ulike fargerike papirene, gir meg ingen julestemning.

Linn B sa...

Den øverste collagen va kjempe fin! Men trur nok eg tenke ganske likt som deg med det nostagiske :)

Tee of Dragonfly Cottage sa...

Jeg er enig... Liker både bildene over og under.. Selv vil juledekoren min bli ganske tradisjonel og nostalgisk tror jeg. Med mange nostalgiske nisser, rødt, hvitt og sølv på treet, og ellers rødt og hvitt i heimen :) Gleder meg kjempemye!!! Første gang jeg skal pynte "hjemme hos meg selv" og jeg har masse planer :)

mi-rachel sa...

jeg faller også for den nederste versjonen.

Maria sa...

Er enig med deg ang jul, selv om jeg ikke liker jul :P