mandag 23. desember 2013

God jul!

Da har juleroen senket seg i huset. Vi er stort sett borte hver dag i jula, så det har ikke vært så store juleforberedelsene. Men pyntet er det ihvertfall og julegavene er pakket inn. God jul!


torsdag 19. desember 2013

Underveis


Enda en julelenke "in the making". Pent før det er ferdig også :)

tirsdag 17. desember 2013

Til salgs!

Leiligheten vår er lagt ut for salg, så får vi håpe det er noen som har lyst til å kjøpe den :) Alle bildene er fra annonsen, som du kan se her.


mandag 16. desember 2013

DIY julepynt


Hjemmelaget og enkel julepynt :) Det blir stadig mer julestemning i heimen, selv om snøen smelter bort ute.


fredag 6. desember 2013

Jul, jul, strålande jul

Det er ikke så mye julestemning hos oss enda siden vi hadde fotograf på besøk i går, men litt måtte vi ha allikevel. Og for en gangs skyld rekker jeg å være med på månedens utfordring hos NIB. Nå skal jeg finne frem mer julepynt :)

Årets adventsstake:

torsdag 5. desember 2013

Vi har kjøpt hus!


Vi har kjøpt hus! Og vi overtar i midten av januar, så det er ikke lenge til vi flytter :) Og derfor er prosessen med å gjøre klar for salg i full gang. Da får man ikke tid til mye annet :P I dag har fotografen vært her, så nå nyter vi en usedvanlig ryddig og romslig leilighet. Utrolig hvor mye unødvendig man har fremme til vanlig! Siden det var så ryddig måtte jeg jo ta litt bilder, skal få lagt de ut en annen dag. I dag er det bilder av vårt helt nye kjøkken og bad, gleder meg! Nå skal en kveld uten vasking og rydding nytes til fulle!