torsdag 7. februar 2013

Kontraster

Nå er det veldig lenge siden jeg har vært med på en utfordring hos NIB, men i dag fikk jeg lyst til å lage et innlegg med kontraster. Deilig med en fridag hjemme, så jeg får tid til å komme i litt mer kreativt modus igjen. Mitt bidrag er fra kjøkkenet, hylla der er jo i seg selv en kontrast med svart og lyst treverk mot den hvite veggen. Og etter jul fikk det ellers nøytrale innholdet besøk av noen fargerike skåler fra Bloomingville, deilig med noen klatter med farger og mønstre. Ha en flott dag :)



mandag 4. februar 2013

Små forandringer

Nå var det vel på tide å få satt i gang årets blogging... Det er jo allerede februar! Det er visst en liten en som stort sett opptar tankene her i gården for tida:) Plutselig er det helt andre ting enn interiør som skal planlegges, og heller ikke alltid like mye energi til overs etter jobb. Men i helga slo innredningsmoduset inn igjen, så da ble det litt små forandringer her og der.

Lyslenka har flytta ut fra kontoret og inn i stua, den er jo for kul til å gjemme bort i en krok der inne.

Og fine pomponger fra Søstrene Grene har fått bli liggende etter babyshower på fredag. Ser jo på NIB at det er mye pomponger om dagen;)

Muligens holder innrednings- og bloggemoduset en stund nå, men jeg lover ingenting :P