torsdag 22. november 2012

Vinterpynt


Adventspynten, eller vinterpynt som jeg kaller det som unnskyldning, har begynt å snike seg inn her i huset. Når det blir så fort mørkt ute og i grunn er ganske grått hele dagen, er det ekstra koselig med kos og lys inne. Og med lukten av klementiner får man jo julestemning med en gang :)
Noen av årets julemagasiner er på plass selvfølgelig :) Og jeg sitter nå å blogger på en stor ny skjerm isteden for skjermen på min lille laptop. Deilig, men uvant, spesielt siden oppløsningen foreløpig er litt feil :P Riktig kabel kommer forhåpentligvis snart, for akkurat nå ser alt ekstra breit ut :P

søndag 4. november 2012

Bloggen er i live!


Fant ut at det var på tide med et nytt innlegg, særlig siden det en periode så ut som jeg hadde sletta bloggen... Var visst noen som hadde prøvd å komme seg inn på min bruker, så blogger sperret midlertidig bloggen min. Så pass på folkens!

Men ble visst også en veldig lang pause :P Mye som har skjedd her i høst, bl.a. med mannen på sykehus i en uke. Da blir plutselig prioriteringene litt annerledes. Nå ser det heldigvis ut som han er i full fart igjen.

I løpet av bloggpausen har elefantene inntatt huset ;) To store forstørrelser, som nesten har kommet på plass hvertfall.


Nyt søndagen alle sammen :) Skal prøve å ikke la det gå like lenge til neste innlegg ;)