mandag 23. juli 2012

Loppis og arbeidsrom

Arbeidsrommet begynner å komme på plass. Og siden vi fortsatt har garderobeskapene våre i dette rommet, må man jo ha et speil. Dette runde speilet fant jeg på et loppemarked i helga, og med en reim fra en gammel veske, syns jeg det ble veldig kult:) Gøy med nytt speil til en femtilapp:)


Kartet på veggen har jeg hatt stående på rull lenge. Og det har jeg vært så heldig at jeg har fått:D Det er med typiske kartfarger på andre siden, men liker denne siden i gråtoner best.


Og endelig fikk jeg hengt opp lyslenka mi. Har liksom ikke vært det store sommerværet, så da syns jeg det er litt kjedelig å henge den ut. Bedre å kunne nyte synet av den her inne, så får vi heller ta den ut hvis vi skulle være så heldig å få noen fine sommerkvelder snart. Krysser fingrene!

Ble visst ikke så mye aktivitet her inne i ferien. I dag var det jobb igjen etter to uker ferie. Men jeg skal bare jobbe to uker, før jeg skal ha en uke til med ferie. Deilig:) Satser på at sommeren viser seg fra en bedre side da! Ha en fin kveld:)

fredag 13. juli 2012

Ferie :)

Nå ble det helt ferie her i huset;) Deilig! Vi pakket like så godt bilen første dag med ferie og dro av gårde, med telt i bagasjerommet og kursen sørover. Første stopp var på festival, god stemning og gode minner.

Så et stopp på camping i Grimstad, og endelig ordentlig sommervær! Varmt og fint, og deilig å telte på en strand.


Så tok vi turen til Kristiansand. Sørlandssommer på sitt beste med sol, skjærgård og jordbær;)


Og selv om vi var to voksne på tur, er det koselig med et besøk i Dyreparken:) Særlig når dagen starter litt grått.


Etter to netter i Kristiansand tok vi turen til Stavern og campet siste natta med kusina mi og hennes familie. Litt kald vind, men fint på stranda allikevel:)


Og så en tur til familiepark sammen før vi dro hjemover. Se på denne skjønne kalven da;)


Deilig å starte ferien med en tur. Og deilig å bare dra på tur uten konkrete planer og teltet i bagasjen. Lenge siden sist vi hadde en sånn ferie. Nå skal neste 1,5 uke nytes hjemme og benyttes til å få ferdig oppussingsprosjektene våre. Så da blir det nok etterhvert mye å vise frem her:) God helg!

tirsdag 3. juli 2012

Nytt på badet

Plutselig ble det visst en liten bloggferie, selv om jeg egentlig ikke har ferie enda... Men i leiligheten er det full fres for tida. Da vi bytta vinduet i kjelleren vår, ballet det bare på seg, så nå er det full oppussing der nede og snart nytt soverom:) Det er ikke helt ferdig enda, men mens mannen i huset og en kamerat har stått på for fullt med saging og bygging, følte jeg jo at jeg måtte jobbe litt og. Så med god hjelp av venninna mi fikk jeg endelig på plass håndkleknaggene jeg har tenkt på en stund på badet. Ikke det beste lyset å ta bilder i der inne, men her kommer ihvertfall noen bilder.Største utfordringen var å få greinen til å henge stille. Løsningen, ihvertfall foreløpig, ble tape:) Kjekt at det er på moten akkurat nå:P


Og takk for alle hyggelig kommentarer på hylla mi! Jeg liker den også veldig godt;) Ha en fin dag!