mandag 28. mai 2012

Bysommer


Herlig bysommer sammen med gode venninner og kjære søster :) Med shopping og kafebesøk...


...parkliv og sushi...

...turgåing og soling på verandaen...


...og nye, fine solbriller :)

Takk for en super helg, jenter :)

fredag 25. mai 2012

Vårt deilige uterom

Nyter den nye terrassen! Utrolig god å ha ferdig nå som sola skinner. Det eneste som mangler nå er noe skjerming mot veien. Det er vei på to av sidene, rett over det grønne du ser på bildet, så for å få til litt privatliv skal vi ha en lav levegg over gelenderet. Håper å få kjøpt det i helga. Og en lyslenke fra Granit skal definitivt bli med hjem fra Oslo-turen som står på planen i helga:) Skal ha en skikkelig jentehelg i Oslo og nyte litt by-sommer. Gleder meg!

Lisettes perler har en utfordring gående med å vise våre uterom, så da benyttet jeg anledningen til å style litt på verandaen. Moro :) Og da må det jo behørig dokumenteres ;) Derav følger et lite bilderas...


Pus nyter også den nye terrassen, jeg tror han tror det er han som eier den, ikke vi ;)

Deilig med så stor terrasse at man kan ha flere små grupper på den :) Og kjekt med noen ekstra stoler når det kommer gjester.

Ha en god pinse alle sammen og nyt det fine været!

torsdag 24. mai 2012

Mitt kamera - utfordring


Månedens utfordring hos Fabelaktig er denne måneden "Vis meg ditt kamera". Det passet veldig bra, siden fotoutstyret mitt nettopp har fått seg et nytt "hjem":) Kelly Moore-veska har selvfølgelig kommet:) Den er så fin og se på og har så god plass, at nå er dette det faste hjemmet til fotoutstyret mitt. Uansett om veska henger på skulderen min eller står til pynt i stua;) Men det var jo kameraet mitt jeg skulle vise, ikke bare veska.


Kameraet mitt er et Canon 40D som jeg kjøpte for 4 år siden, da jeg var fotograflærling. Da jeg begynte som lærling hadde jeg et Nikon-kamera, men siden fotografen jeg jobbet for hadde Canon, byttet jeg over til det for å kunne låne utsyr o.l. Så at det ble Canon var jo litt tilfeldig, men nå kunne det ikke blitt noe annet;) Jeg er veldig fornøyd med dette kameraet, selv om jeg til tider har syntes at det var i største laget. Men til profesjonell bruk er det supert!


Jeg har to objektiver til kameraet og en ekstern blitz. Teleobjektiv er foreløpig kun en drøm. Jeg er aller mest glad i Makro-objektivet mitt Canon EFS 60 mm f/2,8 Macro.


Men når det kreves litt mer fleksibilitet bruker jeg Canon EFS 17-85 mm.Siste investering var en ny ekstern blitz. Fra før av hadde jeg en uoriginal blitz, original Canon-blitz er en drøm i forhold! Ihvertfall Canon Speedlite 430EX II :) Jeg bruker den nesten alltid indirekte, men til det er den veldig kjekk å ha.


Siden jeg synes speilrefleksen min til tider kan bli tung å bære på, kjøpte jeg meg i fjor et bra kompaktkamera, Olympus XZ-1. Er veldig fornøyd med det som ekstrakamera og reserve for speilrefleksen. Det har mange manuelle muligheter og god optikk og lysfølsomhet til kompaktkamera å være. Alle bildene av speilreflekskameraet og utstyret i dette innlegget er tatt med det. Også er det jo så fint å se på:) Elsker sprett-opp-blitzen;)


Og se! Alt sammen får plass i veska:) Til og med refleksskjermen min og dataen om jeg vil. I tillegg til alt småtteri som må være med. Gleder meg til ut på tur med denne veska:)


Nå skal sola nytes litt mer:) Ha en flott sommerdag! 

søndag 20. mai 2012

Det blomstrer

Endelig litt sommerstemning på terrassen:) Jeg fikk gjennomført planen om litt planter på terrassen i går. Gavekort på Plantasjen er veldig kjekt;) Så nå er det bare å prøve å holde liv i disse plantene... Spesielt spent på oliventreet nederst her, men står det skal være ganske greit å stelle. Oversiktsbilder av hele terrassen kommer en dag jeg får styla litt mer:) Ha en fin søndag!lørdag 19. mai 2012

Mens vi venter på sommeren

Putene står klare for utelivet, men foreløpig tilbringes fortsatt mest tid inne i stua. Håper sommeren kommer snart! Håper å få ordnet litt blomster ute i dag i hvertfall, men enn så lenge viser jeg litt detaljer fra stua. Har utfordret meg selv til å ta alle bildene i liggende format, man får noen nye måter å se ting på da:) Håper alle har en fin lørdag og helg!torsdag 17. mai 2012

Hipp hipp hurra

Hipp hipp hurra! Håper alle har en fin 17.mai-feiring:)

mandag 14. mai 2012

Endelig!


Endelig er en slik en straks på vei til meg fra Fotobag:) Og endelig fikk jeg bestemt meg for hvilken jeg ville ha... Bursdag er fint;) Gleder meg!

søndag 13. mai 2012

I dag


I dag får vi besøk av blant annet denne lille gutten, som stadig blir større;) Og ti voksne mennesker i tillegg, så det blir godt å trangt i vår lille leilighet;) Håper vi kan fordele oss ut på terrassen også... Bursdagsfeiring må uansett til når begge husets beboere nettopp har hatt bursdag:) Ha en fin søndag!

fredag 11. mai 2012

Telefonbord

Da var det vel på tide med litt interiørblogging igjen:) Dette bordet malte jeg for ganske lenge siden, men tror ikke jeg har vist det frem før. Nå har det også kommet litt mer til sin rett på soverommet. Bordet er egentlig et telefonbord, eller det var i hvertfall det mormor brukte det som. Husker ennå det stod i gangen hos mormor med telefonen på:) Koselig med møbler med gode minner:) Nå har det skiftet fra klassisk teak til lysegrått. Ble veldig fornøyd, nå pynter det fint opp på soverommet. Ha en flott fredag og helg! Her er det tid for jobbehelg og bursdagsfeiring i helga, så det blir nok å gjøre:)

søndag 6. mai 2012

Skjønneste lille jenta ♥

Denne skjønne, lille jenta koste jeg meg med å ta bilder av 1.mai. Første gang jeg tar bilder av en såpass nyfødt baby, bare 3 uker gammel, men syns det gikk ganske bra. Måtte ta noen pauser med smokken og trøsting av mor og far, men det må man jo bare regne med:) Og da får man jo litt varierte bilder og;)

Håper dere likte bildene. Jeg tar gjerne i mot kommentarer, positive og negative. Syns av og til det spesielt er vanskelig å vite hvor lyse bildene bør være f.eks. Når blir det for lyst? Tar gjerne i mot tips angående det. Er disse bildene for lyse? Er jo så mange fotokyndige bloggere der ute, så håper dere kan si deres mening;) Takk:)

Motlys


Her er mitt bidrag til Øyeblikks konkurranse denne gang. Denne kule hunden er veldig morsom å ta bilde av:) Ha en fin søndag!