fredag 23. desember 2011

God jul!

Da var jula plutselig her! Desember har gått utrolig fort synes jeg, og det ble visst en stille måned på bloggen. Takk til alle mine trofaste lesere som stadig er innom og takk for alle hyggelige kommentarer! Gleder meg til et nytt år med masse inspirerende lesing på alle deres fine blogger:) Håper alle får en hyggelig jul med familie og venner! Her er vi klare for det i hvertfall! Og vi har allerede fått den flotteste julegaven; en nydelig, liten nevø, som vi håper vi får treffe snart:) Nyt julen alle sammen!




onsdag 14. desember 2011

Varm sjokolade

Ble visst en rolig desember her på bloggen, foreløpig hvertfall. Men det skyldes at det ikke er så rolig ellers:P Mye jobb, og mye kos:) I dag har jeg kost meg på julekonsert, og i helgen koste jeg meg med venninne-julebord:) Ellers er jeg endelig ferdig med julegavene, deilig! Et tips til hjemmelaget julegave er disse "kakao-kanel-stengene". Veldig enkle å lage og veldig godt:) Jeg har brukt:

400 g kokesjokolade (mest mørk og litt lys)
10 kanelstenger

Smelt sjokoladen og hell den i en brødform, sett kanelstengene i når sjokoladen 
begynner å stivne. Skjæres i biter. 
Så er det bare å varme opp melk, og røre litt med en "kakao-kanel-stang", 
og vips så har du en kopp med varm sjokolade:)


Har sett denne oppskriften flere steder, så er kanskje flere som har prøvd? Veldig godt og enkelt ble det i hvertfall, spørs hvor mange som blir julegaver;)

torsdag 8. desember 2011

Gavepakking

I går fikk jeg endelig handlet masse julegaver, begynte å bli litt stressa! Men utrolig hvor mye man får gjort på en kveld på kjøpesenter med to gode venninner. Både effektivt og koselig:) I dag har jeg kost meg med å pakke inn julegavene, med julemusikk i bakgrunnen og snø utenfor vinduene:) Skikkelig adventskos! Og etter alle de fine innleggene med fine gaver rundt omkring i bloggverdenen, var jeg veldig inspirert for å gjøre innpakningen litt kreativ. Kos:) Ha en flott adventskveld!



tirsdag 6. desember 2011

Ventetid


Her er mitt bidrag til Øyeblikk sin konkurranse "Ventetid". Slenger meg visst med i siste lita med dette innlegget også jeg;) Vi har hatt en utrolig ustabil nettforbindelse her for tida, derav lite innlegg og lite kommentering. Så får se hvor lenge det varer denne gangen... Passer i hvertfall bra med et julebilde i dag, endelig daler snøen ned utenfor vinduet. Da kommer julestemningen med en gang:)