onsdag 30. november 2011

Unblogged og ny lampe


I siste liten slenger jeg meg på "unblogged"-utfrodringen til Mrs Hardy, og får samtidig vist frem den fine nye lampa mi som jeg har hatt lyst på lenge:) Mye finere enn den billige plastikk-lampa fra Ikea som sto der før! Og med nærbilder ser det fint og ryddig ut, men når jeg zoomer litt ut...

... ser det sånn ut. Poser med julegaver, masse rot på pulten, vesker her og der... Er stort sett sånn det ser ut utenfor bildene her på bloggen:P Takk for utfordingen Mrs Hardy:)

søndag 27. november 2011

Adventsoppdatering

Etter en liten tur i skogen ble advents-fatet allerede oppdatert litt:P Mer natur:)

Advent

Da var det plutselig første søndag i advent, og jeg har faktisk begynt å komme i litt førjuls-stemning. Selv om været ikke akkurat tyder på at det snart er desember... I går var det veldig koselig julemarked i byen her, arrangert av bla. den flinke damen bak Fattighuset. Selv uten snø, ble det koselig førjuls-stemning:) Og når advents-stjerna og første lyset i adventsstaken er tent, da kommer man jo i stemning med en gang. Her går pynten foreløpig i naturfarger og lilla, liker å vente med rød-fargen til nærmere jul. Nå skal jeg kose meg med en bloggrunde, med masse advents-inspirasjon tenker jeg:) Ha en flott søndag!

søndag 20. november 2011

Kommode i ny drakt


Da var det plutselig lenge siden sist gitt... Tida flyr! Men forrige uke fikk jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på lenge. Jeg malte endelig kommoden vi har hatt på soverommet. Så nå har den fått lov å flytte ut i gangen;) Det eneste jeg syns mangler er noen andre knotter som kan røffe det opp litt. Ville gjerne hatt noen som henter igjen fargen i topp-plata... Noe litt rust-farga f.eks. Tar gjerne i mot tips! Har ikke funnet noen jeg liker enda.


Og under her er før-bildene. Selvfølgelig litt mer rotete og dårligere redigert enn etter-bildene:P Men syns i hvertfall gangen har blitt mye koseligere. Eneste som mangler er en bedre løsning til skoene, skohylla er alt for liten;) Nå er det snart treningstid. Ha en flott kveld!


søndag 6. november 2011

Soverommet


Slenger meg på NIB sin soveromsutfordring, helt i siste liten:P Har jo nettopp vist noen av disse bildene, men en litt ny miks er det. Så koselig med hyggelig tilbakemeldinger på kalenderen! Det varmer:) Håper alle har hatt en fin helg! Her er det snart natta før en ny arbeidsuke.
tirsdag 1. november 2011

Nostalgisk kalender


Jeg har lenge tenkt at jeg skulle lage en fotokalender. Jeg lagde faktisk en i fjor, men jeg rakk ikke lage den ferdig før nyttår kom:P Nå har jeg endelig fått lagd, og det ble til og med to:) De ligger ute for salg på min Epla-butikk. Kanskje en fin julegave til noen? Eller deg selv;) Disse bildene er fra kalenderen jeg lagde med nostalgiske bilder, den andre er med reise-bilder fra diverse storbyer. Moro å få brukt noen av de mange bildene mine. Ha en flott dag!