mandag 26. september 2011

Tid for blogging igjen

Da var plutselig en hel uke og vel så det gått siden sist! Noen ganger går tida alt for fort til å rekke alt man har lyst til. Men jeg har fått med meg "hyttetur" til fjells med 20 voksne og 7 barn, jobbing og enda en liten forkjølelse... Og tur til Oslo som inkluderte shopping, gode venninner, kjær søster og interiørplanlegging:) Så har i grunn rukket mye moro, bare blogginga som fikk lide...

Bildet er av ny pute i sofaen, og skinnet som er tatt frem igjen for høsten. Deilig med litt forandringer inne når det stadig blir kaldere og mørkere ute. Og i går fikk jeg endelig nytt stoff i rullgardinen på kjøkkenet. Den har vært i et kjedelig, ekkelt hvitt nettinglingnende stoff.... Som i tillegg begynte å bli flekkete og stygt. Syns det ble fint med en lunere farge og et mye finere stoff:) Og i vinduet en ny søt blomst i en fin figgjo-skål fra loppis:)


tirsdag 13. september 2011

Morgenstund

Deilig å begynne seint på jobb noen dager. Deilig å ha tid til å nyte morgenen med en kopp te, tenne lys og ta bilder av en søt liten blomst. Selv om dagslyset ikke er det samme lenger, og det er litt vanskelig å ta bilde av den lille blomsten;) Ha en fin dag!

fredag 9. september 2011

Loppisfunn

I år som i fjor var jeg og en venninne å hjalp til litt med å gjøre klart til loppemarked på hjemstedet mitt. Virkelig noe å anbefale hvis man kjenner noen som arrangerer loppemarked. Da får man sett mye av tingene i fred og ro, mens man jeg hjelper til litt. Jeg synes det er veldig deilig å slippe all trengselen, blir liksom litt blind for ting når det er fryktelig mye folk... Dette er noe av det som ble med hjem i år, to fine bokser og en god gammel vekkerklokke:) Den går ikke, men veldig fin å se på synes jeg. Og den ene boksen ble faktisk godkjent av mannen i huset som brødboks, så nå fikk vi mye bedre plass på kjøkkenbenken, deilig!


Ha en fin fredag!

lørdag 3. september 2011

God helg!


Forkjølelse og mulig halsbetennelse er kjedelig... Spesielt tredje dagen:P Derav daglige innlegg på bloggen:) Nesten det eneste konstruktive jeg har hatt energi til å gjøre, det og fotoredigering:) Er jo bra at det kommer noe godt ut av dette:) Og i dag er lille pusekatt ikke i form heller, så vi slapper av hjemme. Virker heldigvis som jeg er på bedringens vei nå, så håper jeg kan nyte søndagen. Fortsatt god helg!


fredag 2. september 2011

Norske interiører

Var så heldig å finne denne fine interiørboka til 99,- her om dagen:) "Norske interiører nå" av Isabel Watson. Har jo hørt om den mange ganger, men aldri sett den i butikk. Jeg likte den utrolig godt! Masse fine bilder og ikke bare de vanlige glansbildene av "perfekte" interiører. Isteden er det masse detaljbilder, og noen oversiktsbilder, av alt mulig. Og små tekster her og der, fra intervjuer med eierne. Må virkelig beherske meg for ikke å bare lese hele boka i en jafs. Har prøvd å fordele det litt, så kan jeg nyte den litt lenger;) Virkelig en bok jeg vil anbefale!
torsdag 1. september 2011

...

Masse fine stoffer som jeg ikke vet hva skal brukes til og messinglysestaker med ny look. Utrolig hva litt spray kan gjøre! 

Det ene stoffet ble til en veldig enkel duk forresten, størrelsen passet perfekt på bordet. Bare å legge den på, enkelt og greit;)