søndag 21. august 2011

Sennepsgult

Sennepsgult er tydeligvis i vinden innen mote for tida, og jeg liker det:) Egentlig kunne jeg tenkt meg innslag av det i interiøret også, men har ikke funnet noe jeg liker enda. Så da får heller veska stå litt til pynt;) Ha en fin søndag!


søndag 14. august 2011

Århus ♥

I dag har jeg kost meg inne og lekt med redigering av bilder fra fine Århus:) Morsomt å prøve ut nye måter å redigere på, men ser at jeg nok tok litt hardt i noen steder:P Hva syns du? Fint å høre andres meninger og, man ser seg litt blind selv. Var f.eks. veldig hyggelig at så mange likte bildeveggen min:) Akkurat som jeg:) Ha en fortsatt fin søndagskveld!







mandag 8. august 2011

Gode minner

I dag har jeg lagd meg en koselig liten bildevegg med gode minner og gode venner:) Enkelt og greit med tape. Skal se om jeg finner en penere tape i morgen, men maskeringstape funker det og;) 



søndag 7. august 2011

Ny kjole:)


Litt shopping ble det jo da vi var i Århus. Jeg syns ofte det er mye fint på NoaNoa, men er stortsett litt for dyrt for min lommebok. Men med 70% så går det plutselig veldig fint:) Gleder meg til å bruke den, men foreløpig er den veldig fin som pynt på garderobeskapet også;)

fredag 5. august 2011

Augustferie er tingen!

Når sola endelig kom, samtidig med at vi hadde vår siste ferieuke, da ble det visst stille her på bloggen;) Denne uka har vi bare kost oss med sol og ferie fra første stund. Først på kano-/telt-tur i vårt eget Norge, med gode venner, så på byferie(pluss litt strand) i Danmark. Deilig!