mandag 25. juli 2011

Avkobling


I dag hadde jeg behov for å fokusere på noe annet enn nyheter, deilig å koble av litt med kameraet og bloggen. Men kjenner at jeg fortsatt ikke har mange ordene å komme med...

søndag 24. juli 2011

...

Sjokk, vantro og medfølelse for alle de pårørende! Er vanskelig å sette mer ord på det synes jeg...

onsdag 20. juli 2011

Mer bryllup

Her kommer et lite bilderas med flere bilder fra bryllupet for noen uker siden. Forberedelser, fotografering++ Morsomt å få være med hele dagen fra tidlig morgen til kveld, det må jo til når man er forlover;)
mandag 18. juli 2011

Interiør-glimt

Noen detaljbilder etter en rundtur i leiligheten. Har ikke vært så mye eget interiør her i det siste, så tenkte det var på tide med noen glimt:) Koser meg inne med bilderedigering, i regnværet. Vekta under er en ny-anskaffing. En venninne skulle gi den til loppemarked siden den ikke fungerte, så jeg snappet den opp og bruker den som et lite samlings-fat. Jeg liker å samle små-ting på fat eller lignende, syns det gir et mer ryddig inntrykk.


Til høyre her ser dere husets to beboere, for noen år siden for å si det sånn;) Koselig med noen egne gamle bilder synes jeg.

Til slutt noen spor etter gjestene vi hadde i helga:) Bamsene måtte frem en tur:P Ha en fin ny uke!

mandag 11. juli 2011

Sommerparadis?

NIBs utfordring med sommerparadis har passet dårlig hos oss om dagen. Dagen etter ferien min begynte, gravde de opp hele hagen vår og fjernet verandaen... Så her har det stort sett vært store hull og søle. Nå ser det ut som på bildet under og det er i grunn en stor forbedring fra forrige uke:P

Så da måtte vi nyte sommerparadis andre steder. Som i parken over her, på Villa Malla eller hjemme i mammas kjøkkenhage:) Deilig det og, selv om det ikke har vært mye til sol. Vi satser på ordentlig sommer når jeg har en uke fri i august igjen:) I morgen er det tilbake til jobb. Ha en fin dag!


torsdag 7. juli 2011

Snakker om sola...

Sol er det ikke mye av her, men plutselig dukket det opp en artikkel om den flotte dama bak Villa Malla på db.no. Sjekk den ut HER.

Villa Malla - interiøret

Mer Villa Malla:) Jeg må jo vise litt av det utrolig fine interiøret også. Eksotisk og flott, og jeg elsker stjernene i gulvet. Over alt er det små, morsomme detaljer som egentlig gjør hele interiøret. Utrolig kult gjort! Vi prøvde ikke maten her, men den både så nydelig ut og luktet nydelig! Kaffen var i hvertfall veldig god:) Hvis du vil lese mer om Villa Malla ligger det mye informasjon her.


onsdag 6. juli 2011

Villa Malla

I dag har vi latet som om vi er på ferie;) Vi har ikke tenkt oss på noen langtur i sommer så da må man jo finne på noe i området. En god anledning for å sjekke ut steder vi ikke har vært. Hurum ser vi til fra hagen her hjemme, men jeg har ikke vært der som jeg kan huske, så da tok vi turen over(eller rundt, siden vi ikke har båt:P). Mange bakker og svinger og fine perler langs sjøen. Og målet for turen levde absolutt opp til forventningene. VillaMalla er virkelig et lekkert sted! Både ute og inne. Det ble noen bilder, så i første omgang viser jeg noen av stranda og fyret. Masse morsomme og fine detaljer:) Fikk virkelig feriefølelsen her:) Ha en fin sommerkveld!tirsdag 5. juli 2011

...


Inspirasjon over skrivebordet. Enkelt og greit med maskeringstape. Er i grunn det eneste som sitter på murvegg har jeg funnet ut.

søndag 3. juli 2011

Bryllup:)

I går hadde vi en fantastisk dag sammen med dette fantastiske brudeparet:) De var helt nydelige begge to og vi var så heldige å få være med hele dagen som deres forlovere. Tusen takk for en flott dag kjære Åshild og Sondre! Selskapet og fotograferingen var hjemme på deres egen gård og låven var flott og romantisk pyntet og perfekt til bryllupsselskap. Rett og slett nydelig! Kan nok hende jeg må vise flere bilder etterhvert;)