tirsdag 28. juni 2011

Ferie:)

I dag har jeg bare kost meg hjemme med ferie:) Om enn med en syk mann... Bildene er rett fra det nye kameraet mitt, veldig morsomt med effekter;) Jeg lar bildene tale for seg. Ha en flott kveld!




mandag 27. juni 2011

My new love:)

Jeg tror jeg er litt forelsket i det nye kameraet mitt;) Og kameraveska:P Veldig deilig å ha et så lite og så bra kamera, nå kan jeg ha med kamera overalt:D Og veska fant jeg på H&M til 50 kr! Sikkert egentlig til Iphone eller noe sånt, men etter litt tøying og bøying passet den perfekt til kameraet. Og så mye finere enn en sånn standard veske:)


Ellers har det vært mye jobbing på meg om dagen, i tillegg til bryllupsplanlegging, derav lite blogging. Nå har jeg ferie:) Og skal kose meg med å hjelpe til med siste forberedelsene til bryllupet til våre kjære venner som vi er så heldig å få være forlovere til, både jeg og mannen:) Lørdag er den store dagen:) Gleder oss og dagen skal nøye dokumenteres med både nytt og gammelt kamera;)

mandag 20. juni 2011

Helga i bilder

Helga i mobil-bilder:) På lørdag storkoste jeg meg med bytur med gode venner som inkluderte bryllups-shopping, bruktshopping, interiørshopping, skoshopping, kamerakikking og kafebesøk:) Deilig å late som om man er på ferie, selv om man bare er i nabobyen! Og når det er så idyllisk som dette så går det veldig lett:)

På søndag koste jeg meg med å sy en pute av en gammel ola-bukse. Jeg bare satte i gang og tok det litt på sparket. Ble i grunn ganske fornøyd med resultatet:) 

Til slutt: er det noen som har noen erfaringer med et av disse kamerane? Står mellom disse to etter anbefalingene jeg fikk i butikken, men de er såpass like at jeg klarer ikke å bestemme meg:P

Olympus xz-1

Panasonic lumix lx5