mandag 30. mai 2011

Stua


Her er litt mer helhetlige bilder av ommøbleringen her om dagen. Var litt skeptisk med en gang, men blir mer og mer fornøyd med den nye løsningen:) Synes det er deilig at sofagruppa ikke er helt fokusert mot tven, samtidig som det veldig fint går an å se på tven, blir mer sosialt på den måten synes jeg. Og det ble et tydeligere skille mellom spiseplass og sofagruppe, noe jeg syns er viktig når man skal ha alle funksjoner i et relativt lite rom. Deilig med litt forandringer!


Sofabordet er en ting som stadig er oppe til vurdering i mitt hode. Liker formen, men blir aldri helt enig med meg selv om det egentlig passer inn... Og fargen er også noe jeg stadig vurderer. Kanskje det hadde vært finere i en mattere trefinish eller svart? Eller hvitt? Tar veldig gjerne i mot inspill!:)

onsdag 25. mai 2011

Ommøblert stue

En liten smakebit på ommøblering i stua. Jeg som trodde vi hadde en stue som egentlig ikke kunne ommøbleres, men det var faktisk en mulighet:) Jeg elsker å ommøblere så det var jammen godt;) Så da var det plutselig nye vinkler å ta bilde av og nye måter å dekorere på, moro! Skal vise flere bilder senere, nå er det straks jobb og kurs/inspirasjonskveld med våre leverandører av spa- og matproduker:D Grei arbeidsdag det;)

søndag 22. mai 2011

Nyheter i Epla-butikken

Da var det noen nye bilder ute i Epla-butikken min. Morsomt å gjøre fotografiene mer grafiske og å teste ut forskjellige farger og effekter:) Hvilken liker du best?

Er veldig glad i Kodak Brownie kameraet mitt:) Det fungerer ikke, men er veldig fint å se på og å ta bilder av:) Kjøpte det veldig billig på loppemarked i fjor(tror jeg betalte 40 kr kanskje...), med en veldig kul veske i skinn. Jeg synes det er fint å ha litt dekor som faktisk sier litt om mine interesser.

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer om kjolen min, jeg gleder meg til å bruke den:) Ha en fortsatt fin søndagskveld!

torsdag 19. mai 2011

Se min kjole

Endelig har jeg funnet kjole til sommerens bryllup! Jeg skal være forlover og da syntes jeg at jeg måtte ha en lang kjole. En god unnskyldning til å kjøpe en lang kjole i hvertfall;) Men det var ikke så lett, så nå er jeg letta. Da er jeg klar for bryllup:)

Skoene skal ikke nødvendigvis brukes til kjolen, men de passer jo fint:) De fikk jeg av mine kjære søsken og "svoger" til bursdagen. Veldig fine og veldig behagelige! Fikk testet de skikkelig i 17.mai-toget. Ha en flott kveld!

søndag 15. mai 2011

"Livingroom"

For litt siden fikk jeg en utfordring om å vise litt mer helhetlige bilder av leiligheten vår. Jeg er nok mest glad i å ta detaljbilder så blir stortsett det her på bloggen. Også er det vel ikke akkurat til å stikke under en stol at det ganske ofte er rotete rett ved siden av det jeg har tatt bilde av;) Takk for utfordringen Marianne, da fikk jeg rydda litt:P


I leiligheten vår er gangen, stua, kjøkkenet og arbeidskroken et stort rom med mange vinkler, et skikkelig "livingroom" rett og slett. Veldig greit for to stykker, men ikke den store plassen å boltre seg på. I dag fikk jeg lyst til å lage collager av bildene igjen, veldig lenge siden sist(var mye av det da jeg gikk på skolen). Det gjorde at jeg plutselig oppdaget at den ene siden av stua gir et mye varmere inntrykk enn den andre:). Men men, det gjør jo ikke noe... Moro å se rommet på litt nye måter.

Her nytes søndagen stort sett inne i veldig skiftende vær... Akkurat nå er det sol, så kanskje jeg må komme meg en tur ut:) Ha en fortsatt fin søndag!

fredag 13. mai 2011

Borddekning


Jeg vet at jeg er veldig seint ute for NIBs utfordring om borddekning, men tenkte jeg ville vise et bord jeg dekket på jobb allikevel. Veldig morsomt å få kose seg med borddekning på jobb, særlig med alt det vi har tilgjengelig:) Lite begrensninger der;) Henter som regel inspirasjon både herfra og derfra, fra blant annet alle dere flinke bloggere! Dette ble et sommerlig bord, med herlig lilla(som jeg stortsett faller for:P) og blomster. Hver kuvert er dekket på et lite brett, kan kanskje være en god ide for hagelselskaper:)?

Nå gleder jeg meg til å se vinnerbidragene på NIB, tipper det er mye ny inspirasjon å hente der:) Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

lørdag 7. mai 2011

Stella

Har forelsket meg litt i dette bladet, spesielt layouten! Utrolig stilige farger på forsiden og utrolig stilig layout inni bladet også. I tillegg var det mye spennende å lese om. Morsomt å lese om noe litt annet enn interiør også:P Og til den introduksjonsprisen var det jo veldig kjekt. Skulle bare fortsatt med den prisen! Desverre har jeg allerede lest bladet fra perm til perm, så nå får jeg bare håpe neste utgave er like billig:) I dag skal fri-lørdagen benyttes til husarbeid og kake-baking. Ha en fin helg!

mandag 2. mai 2011

Vårtegn i hus

Endelig er det mai:) Den beste måneden spør du meg;) Jeg er et ordentlig vårbarn! Måtte bare vise frem den superfine veska jeg fikk i gave i helga, fra mine kjære venner! Falt veldig for fargen og den passa perfekt til den nye sommerkjolen jeg kjøpte i helga. Ble helt forelska i det nydelige mønsteret:P

Og nydelige blomster fra mamma og pappa!

Tenk... nå er jeg halvveis til 50...:P


søndag 1. mai 2011

Årets første loppefangst

I går fikk jeg endelig vært på årets første loppemarked! Og fikk faktisk med meg en del småting. Fangsten ble to lysestaker som skal få seg en omgang med spraymaling og en vase jeg syns var veldig stilig. I tillegg to gamle skolebøker med mye fine kart og bilder, skal se om jeg kan finne på noe gøy med de, fine å ta bilder av er de i hvertfall:) Ha en fin søndagskveld!