onsdag 20. april 2011

God påske

Da var det endelig skikkelig påskeferie:) Nesten helt fri hvertfall:P Håper du nyter påsken!

lørdag 16. april 2011

always kiss me goodnight

I dag har gubben og jeg kost oss med en skikkelig effektiv lørdag:) Hagemøblene er tatt frem, verandaen, leiligheten og bilen vasket og ryddet. Deilig! Og vi har hatt tid til å nyte sola og jeg til litt kreative sysler. Har lenge hatt lyst til å ha noe mer over senga, men ville gjerne holde det enkelt og rent. Vi hadde en bit av en enkel list til overs fra kjøkkenoppussingen og med bokstavstempler fra Clas Ohlson hadde vi plutselig en veldig enkel sengegavl/bildelist. Med et koselig, om enn veldig klisje, budskap:) 






Ble en skikkelig bildekavalkade dette visst;) Og noen bilder av resten av soverommet ble det også. Nå skal lørdagskvelden nytes:) Ha en fin kveld!


onsdag 13. april 2011

...

Ikke så mange ord i dag, men bilder av det nye, gamle skapet. Endelig har loppelampa mi fått en fin plass å stå:) Og sommerfugl-knottene skal etterhvert sitte på hver sin skapdør. Ha en nydelig vårkveld! Jeg skal ut og nyte de siste solstrålene:)


mandag 4. april 2011

Skjell

Da var det plutselig en ny uke etter en helg fylt av min kjære mammas 50-årsfeiring. Veldig koselig å ha en skikkelig familiehelg, med planlegging og feiring:)

Bildene er av vår relativt nye skjell-lampe som jeg har hatt lyst på veldig lenge. Så da jeg fant den på salg måtte jeg bare slå til. Syns det ble mye finere enn med den vi hadde før i hvertfall. Skal prøve å få vist mer helhetlige bilder etterhvert, men foreløpig noen nærbilder.

Og tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på skapet:) Det kommer nok til å bli malt. Jeg syns det er veldig fint, men passer liksom ikke helt her, og det passer spesielt dårlig min manns ønsker:P Men enn så lenge står det som det er, litt tiltak å komme i gang med denne pussinga....

Ha en fin ny uke!